Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm

Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
820,74 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 821 puncte de loialitate. (821 puncte = 8,21 RON)

 

Terariul contine si un fundal ce imita un deocr din natura. Creeaza un habitat multidimensional ideal pentru cataratul reptilelor sau poate fi folosit pentru a infrumuseta terariile naturale. Culoarea si textura sunt aceleasi cu ale decoratiilor Exo Terra, creand un mediu armonios, fie umed, fie uscat.

Usile care se deschid in fata permit usor accesul pentru intretinere si hranire. O incuietoare special conceputa va impiedica evadarea si usor pot fi deschise separat. Partea de sus permite ventilarea, penetrarea rezelor UVB si infrarosu si poate in indepartata complet pentru acces usor in timpul decorarii sau curatarii.

Dimensiuni: (L x l x h): 45 x 45 x 45 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria modele terarii si acvarii reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria modele terarii si acvarii reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Terariu Sticla Hagen Exo Terra 45 x 45 x 45 cm la prețul 820,74 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-1655
Cod Bare 015561226059
Cod Intern Furnizor 91010000008
Producător Hagen
Notificare culori multiple Nu
Alege Dimensiunea 45 x 45 x 45 cm
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.