Tava cu 3 castroane

Tava cu 3 castroane pentru caini si pisici
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
27,85 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 28 puncte de loialitate. (28 puncte = 0,28 RON)

Tava cu 3 castroane pentru caini si pisici -  tava din material plastic rezistent, non-toxic.

Specificatii

  • Material de fabricatie - Plastic
  • Produs pentru - Caini si pisici
  • Tip produs - Tava

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Tava cu 3 castroane

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mps Italia. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane plastic marca Mps Italia pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Tava cu 3 castroane este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Tava cu 3 castroane la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Tava cu 3 castroane?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane plastic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Tava cu 3 castroane la prețul 27,85 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mps Italia pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MPS-655
Cod Bare 8022967047098
Producător Mps Italia
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.