Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg

Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg
-10%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 74,47 RON

Special Price 67,02 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Prepelița și rata sunt ambele proteine foarte digerabile, ceea ce face din această rețetă o dietă excelentă pentru felinele care tânjesc la păsări. O hrană pentru pisici pentru toate etapele vieții, Lowland Creek conține probiotice specifice speciei pentru sprijinul digestiv și imunitar, taurină pentru a susține o inimă și ochi sănătoși și antioxidanți din legume, leguminoase și fructe pentru o bunăstare generală.
Recomandă acest produs și prietenilor

Prepelița și rata sunt ambele proteine foarte digerabile, ceea ce face din această rețetă o dietă excelentă pentru felinele care tânjesc la păsări. O hrană pentru pisici pentru toate etapele vieții, Lowland Creek conține probiotice specifice speciei pentru sprijinul digestiv și imunitar, taurină pentru a susține o inimă și ochi sănătoși și antioxidanți din legume, leguminoase și fructe pentru o bunăstare generală.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Taste Of The Wild. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata pisici marca Taste Of The Wild pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Taste of the Wild Lowland Creek Feline Recipe, 2 kg la prețul 67,02 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Taste Of The Wild pentru pisici de la Pet Mart!

Rață, făină de rață, făină de curcan, făină de pui, cartofi dulci, linte, mazăre, grăsime de pui (conservată cu amestec de tocoferoli), prepeliță prăjită, rață prăjită, aromă naturală, ulei de somon (o sursă de DHA), DL-metionină, sare , clorură de potasiu, clorură de colină, taurină, afine, zmeură, roșii, rădăcină de cicoare uscată, produs de fermentație Lactobacillus plantarum uscat, produs de fermentație Bacillus subtilis uscat, produs de fermentație Lactobacillus acidophilus uscat, produs de fermentație Enterococcus faecrium animalier, produs de fermentație cu zinc animale uscate proteinat, supliment de vitamina E, niacină, proteinat de mangan, proteinat de cupru, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, mononitrat de tiamină, supliment de vitamina A, biotină, iodură de potasiu, pantotenat de calciu, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina B12, selenit de sodiu, supliment de vitamina D3, acid folic.

Conține o sursă de microorganisme vii (viabile), care apar în mod natural.

Proteină brută minim 36,0%.
Grasimi brute minim 16,0%.
Fibră brută 3,0% maxim
Umiditate 10,0% maxim
DHA (acid docosahexaenoic) minim 0,05%.
Zinc 150 mg/kg minim
Seleniu 0,35 mg/kg minim
Vitamina E 150 UI/kg minim
Taurină 0,15% minim
Acizi grași Omega-6* 3,0% minim
Acizi grași Omega-3* 0,5% minim
Total microorganisme* (Lactobacillus plantarum, Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, Bifidobacterium animalis) nu mai puțin de 80.000.000 CFU/lb

3.558 kcal/kg (403 kcal/cană) Energie metabolizabilă calculată

Pentru pisicile adulte gestante sau care alăptează, recomandăm hrănirea la alegere. Ajustați cantitatea oferită zilnic după cum este necesar pentru a menține condiția corporală ideală. Acest ghid de hrănire oferă un punct de plecare pentru cantitatea de hrană pe care să o dați pisicii dumneavoastră în fiecare zi. Vă recomandăm să vă mențineți pisica într-o condiție corporală ideală și să nu îi lăsați să devină supraponderali. Cantitatea de hrană de care are nevoie pisica dvs. poate varia în funcție de vârstă, nivelul de activitate sau alte alimente și mâncăruri oferite, așa că asigurați-vă că lucrați cu medicul veterinar pentru a determina o greutate adecvată pentru pisica și pentru a face orice ajustări necesare hrănirii lor.

Nu uitați să păstrați apă proaspătă la dispoziția animalului dvs. de companie în orice moment.

For Adult Cats

Greutate Portii/ zi

1

¼

2

4

4,5

¾

5

1

Pui                       Portii/ zi

Greutate16 saptamani4 – 8 luni 8 – 12 luni

1

¼

2

½

4

¾

½

5

1 ¼

1

¾

6

1 ¼

1

Cod intern produs PM-TAS-61
Cod Bare 74198614424
Cod Intern Furnizor 9767
Producător Taste Of The Wild
Ingredient principal Prepeliță, Rață
Vârstă Kitten, Adult, Senior
Greutate 2 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.