Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g

Supliment nutritiv GLUCOVIT 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
17,29 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 18 puncte de loialitate. (18 puncte = 0,18 RON)

Supliment nutritiv GLUCOVIT 100 g - Supliment nutritiv sub forma de pulbere hidrosolubilă ce contribuie la refacerea rapidă a organismului după efort la porumbei.
Recomandă acest produs și prietenilor

Supliment nutritiv GLUCOVIT 100 g - Supliment nutritiv sub forma de pulbere hidrosolubilă ce contribuie la refacerea rapidă a organismului după efort la porumbei.

COMPOZIŢIE - 100 g conţin: Vitamina C 2,3 g; Calciu gluconic 0,7 g; Glucoză (dextroză) 97 g.

SPECII ŢINTĂ: Porumbei

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Glucovit permite constituirea rezervelor musculare de energie; întreţine efortul clinic almuşchilor, împiedică instalarea oboselii şi contribuie la refacerea rapidă a organismuluidupă efort.
 • Glucoza este o substanţă energizantă, uşor disponibilă în organism care acţionează catrofic hepatic, îmbunătăţind funcţia miocardului.
 • Vitamina C (antiscorbut) stimulează procesele de oxido-reducere tisulară şi are acţiuneantitoxică şi antiinfecţioasă.Gluconatul de calciu este o sursă de calciu pentru organism.
 • Sub formă de ioni de calciu,îmbunătăţeşte activitatea miocardului, procesul de coagulare a sângelui, micşoreazăpermeabilitatea vasculară, împiedicând formarea edemelor.

INDICAŢII: Pentru îmbunătăţirea performanţelor porumbeilor în timpul concursurilor, în perioadade năpârlire şi ca adjuvant întratamentul diferitelor boli denatură metbolică, infecţioasă sauparazitară.

CONTRAINDICAŢII: Nu exista.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează astfel:

 • Pentru îmbunătăţireaperformanţelor în timpulconcursurilor: 10 – 12 g/litru deapă/zi, timp de 4 zile înainte de concurs şi încă o zi după întoarcerea din cursă.
 • În perioada de năpârlire şi ca adjuvant în tratamentul diferitelor boli: 10 – 12 g/litru deapă/zi, de două ori pe săptămână.

ATENŢIONĂRI

 • A nu se depăşi doza recomandată.
 • Soluţia se prepară zilnic, calculându-se necesarul de apă pentru 24 de ore.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Supliment Nutritiv Glucovit, 100 g la prețul 17,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-333
Cod Bare 6420213310309
Producător Romvac
Volum Inimă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Glucovit
  Preț
  Este un produs foarte bun pentru porumbeii voiajori.

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.