Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg

Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
50,36 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 51 puncte de loialitate. (51 puncte = 0,51 RON)

Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg - Supliment nutritiv sub forma de pulbere, pentru combaterea hipocalcemiilor şi stimulator de creştere pentru tineretul bovinelor, cabalinelor, porcinelor, ovinelor, caprinelor, câinilor, pisicilor şi păsărilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg - Supliment nutritiv sub forma de pulbere, pentru combaterea hipocalcemiilor şi stimulator de creştere pentru tineretul bovinelor, cabalinelor, porcinelor, ovinelor, caprinelor, câinilor, pisicilor şi păsărilor.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Vitamina A 1.170.000 U.I.; Vitamina D3 390.000 U.I.; Vitamina E975 mg; Vitamina K3 195 mg; Vitamina C 2.000 mg; Vitamina B1 207,5 mg; Vitamina B225 mg; Vitamina B6 20 mg; Vitamina B12 0,1 mg; Vitamina PP 50 mg; Ca D-Pantotenat610 mg; Biotină 15,65 mg; MgSO4 585 mg; ZnSO4 78 mg; Metionină 1.560 mg; Carbonatde calciu 660 g; Fosfat dicalcic 320 g.
 • Excipienţi (Lactoza) ad 1000 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Complexul polivitamic Romvac 3 (A, E, D3, K3, C, biotină, metionină, etc.) complexul devitamine şi aportul de carbonat de calciu şi fosfat dicalcic acţionează ca biostimulator decreştere şi în combaterea hipocalcemiilor.
 • Metionina este un aminoacid esential (tioaminoacid), utilizat ca sursă suplimentară încorectarea raţiilor alimentare deficitare.
 • Calciu este indispensabil organismului pentru desfăşurarea normală a proceselorfiziologice celulare, ducând la intensificarea proceselor de osificare, osteosinteză,tonifierea neuromusculară, stimularea fago-citozei, coagularea sângelui şi previnerahitismul la tineret.
 • Fosfatul dicalcic asigură fosforul necesarfosfatemiei.
 • Vitamina D asigură absorbţia intestinală acalciului şi fosforului şi fixarea lor în oase.
 • Este indispensabilă pentru funcţia reglatoare aparathormonului (echilibrul fosfor-calciu).

SPECII ŢINTĂ:

 • Tineretul bovinelor, cabalinelor, porcinelor,ovinelor, caprinelor, câinilor, pisicilor şi păsărilor(găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni,gâşte, raţe şi porumbei);
 • Pentru reechilibrareasistemului de electroliţi la femelele în gestaţie şilactaţie.

INDICAŢII

 • Pentru dezvoltarea armonioasă a scheletului la tineretul bovinelor, cabalinelor, porcinelor,ovinelor, caprinelor, câinilor, pisicilor şi păsărilor (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani,păuni, gâşte, raţe şi porumbei);
 • Pentru reechilibrarea sistemului de electroliţi la femeleleîn gestaţie şi lactaţie.
 • În prevenirea şi în tratamentul deficienţelor de calciu ce apar în afecţiuni ca: rahitism, crampe musculare, tetanie.
 • Este recomandat ori de câte ori se constată reducerea apetitului, tulburări digestive, perioade de convalescenţă după boli infecţioase sau parazitare, carenţe vitaminice, tulburări de creştere, anemii şi stres.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt

REACŢII ADVERSE: Nu sunt

MOD DE ADMINISTRARE: Se încorporează în furaje în proporţie de 1,5 kg cavitrom la 100 kg furaj.

ATENŢIONĂRI

 • Se recomandă o omogenizare foarte bună a produsului cu furajul.
 • Astfel în cazul preparăriiunei cantităţi mai mari de furaj, se amestecă cantitatea necesara de Cavitrom, maiîntâi cu 10-20 kg de furaj, apoi se adaugă treptat restul furajului, omogenizând până laîncorporarea totală a acestuia.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Supliment nutritiv CAVITROM 1.5 Kg la prețul 50,36 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-331
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.