Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate

Supliment nutritiv CARNICOL 25 CP
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Supliment nutritiv CARNICOL 25 CP - Supliment nutritiv sub forma de comprimate, cu rol antioxidant pentru porumbei.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Vitamina A 225 UI; Vitamina D3 11,250 UI; Vitamina E 0,370mg; Vitamina K3 0,150mg;Vitamina C 0,750 mg; Vitamina B1 0,150mg; Vitamina B2 0,300 mg; Vitamina B3 1,125 mg;Vitamina B5 0,450mg; Vitamina B6 0,150 mg; Vitamina B9 0,037 mg; Vitamina B12 0,001mg;Vitamina H 0,002 mg; Sulfat de zinc 0,150 mg; Sulfat de magneziu 0,300mg; Clorura decrom 0,037 mg; L- Carnitină 15 mg;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, PVP K30, talc, avicel, stearat de magneziu) ad 750 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • L- Carnitina este un aminoacid care ajută organismul la metabolizarea hranei în energie,influenţând pozitiv funcţionarea musculaturii scheletice şi a inimii precum şi alte procesedin organism.
 • Acţionează ca antioxidant neutralizând radicalii liberi cu efect dăunătorasupra celulelor fiind important în menţinerea normală a funcţiilor metabolice.
 • Cromul este un microelement pe care organismul il foloseşte pentru funcţionarea normalăasigurând trecerea glucidelor din sânge în celule unde sunt transformate în energie.

SPECII ŢINTĂ: Porumbei

INDICAŢII

 • Prin compoziţia sa CARNICOL previneavitaminozele, asigură funcţiile de creştere, dereproducere, fertilitate şi clocire.
 • Influenţează pozitivmetabolismul energetic al musculaturii scheletice,prevenind oboseala, asigurând capacitatea derezistenţă în condiţii de efort.
 • Produsul are efecte benefice pe durata creşterii,reproducerii, năpârlirii, în convalescenţă, dupătratamentul cu antibiotice sau antiparazitare.
 • Pentru scăderea nivelului de stres la porumbeii deconcurs, administrarea produsului este necesarăînainte de zbor, după expoziţii sau alte eforturideoarece acesta eliberează în organism în modtreptat carnitina, necesară sistemului muscular înspecial în timpul curselor de zbor.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat.

MOD DE ADMINISTRARE

Se administrează per os (oral) astfel:

 • 1 comprimat/porumbel / zi, timp de 5-7 zile, la pui şi adulţi, în timpul creşterii, reproducerii,năpârlirii, în convalescenţă, după tratamentul cu antibiotice sau antiparazitare
 • 2 comprimate/porumbel/zi, timp de 3-4 zile, înainte de zbor şi 1-2 zile după zbor pentruo recuperare mai rapidă.

ATENŢIONĂRI

 • A nu se depăşi doza recomandată.
 • Comprimatul fiind prevăzut cu renură, se poate fragmenta în momentul administrării.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Supliment nutritiv CARNICOL, 25 comprimate la prețul 8,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-327
Cod Bare 6420213363091
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.