Supliment Biovit Plus, 100 comprimate

Supliment BIOVIT PLUS 100 CP
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
9,49 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 10 puncte de loialitate. (10 puncte = 0,10 RON)

Supliment BIOVIT PLUS 100 CP - Supliment nutritiv sub forma de comprimate pentru porcine, ovine, caprine si păsări.

COMPOZIŢIE - Un comprimat de 120 mg conţine:

 • Substanţe active: Vitamina A 900 U.I.; Vitamina D3 300 U.I.; Vitamina E 0,75 mg; VitaminaK3 0,15 mg; Vitamina B1 0,4 mg; Vitamina B2 0,5 mg; Vitamina B6 0,4 mg; Vitamina B120,002 mg; Vitamina PP 1 mg; Vitamina C 10 mg; Biotină 0,02 mg; Acid pantotenic 0,95 mg;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, PVP K30, CMC, talc, avicel, stearat de magneziu)ad 120 mg

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

Prin compoziţia sa echilibrată, suplimentul nutritiv biovit plus asigură stimulareaorganismului, intensificarea procesului de creştere, favorizează funcţia de reproducere,buna funcţionare a proceselor metabolice şi creşte rezistenţa organismului la factoriiinfecţioşi sau parazitari.

SPECII ŢINTĂ

Porcine, ovine, caprine, păsări (găină, curcă, bibilică, prepeliţă, fazan, păun, raţe, gâşte),câini şi pisici.

INDICAŢII

Biovit plus este recomandat ca biostimulator la tineretul speciilor indicate, în perioadade creştere, ca adjuvant în tratamentul bolilor infecţioase şi parazitare, în combaterea stărilor de avitaminoză, de stres şi înconvalescenţă.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu sunt

MOD DE ADMINISTRARE

 • La animalele până la 10 kg greutate corporală (purcei sugari,miei, iezi, câini, pisici) se administrează per os 2 comprimatepe zi;
 • La animalele de peste 10 kg greutate corporală (purcei, miei,iezi, câini) se administrează 4 comprimate pe zi;
 • La tineretul aviar (puii de găină, curcă, raţă, gâscă etc.) până la vârsta de 4 săptămâni se administrează 1/2 comprimat pe zi;
 • La tineretul aviar (puii de găină, curcă, raţă, gâscă etc.) de peste 4 săptămâni seadministrează per os 1 comprimat pe zi. Produsul se administrează timp de 10 – 14 zile.
 • La porumbei se administrează ½ comprimat /porumbel/zi timp de 5-10 zile.

ATENŢIONĂRI

 • Se va aprecia corect greutatea animalelor pentru a se evita supradozările sau subdozările.
 • La purcei pastilele se pisează şi se amestecă cu furajul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Supliment Biovit Plus, 100 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie ovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Supliment Biovit Plus, 100 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Supliment Biovit Plus, 100 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Supliment Biovit Plus, 100 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie ovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Supliment Biovit Plus, 100 comprimate la prețul 9,49 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-325
Cod Bare 6420213071828
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.