Supliment BIOTINA SUPER

Supliment BIOTINA SUPER
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
35,97 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Supliment BIOTINA SUPER - Supliment nutritiv in boluri pentru caini si pisici.

COMPOZIŢIE - Un bol de 3 g conţine:

  • Substanţe active: Biotină 5 mg; Vitamina A 1,2 mg; Vitamina B1 0,48 mg; Vitamina B20,75 mg; Vitamina B6 0,6 mg; Vitamina B12 0,3 mg;
  • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, PVP K30, CMC, talc, avicel, stearat de magneziu)ad 3 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

Prin amestecul de vitamine produsul asigură necesarul biologic pentru animalele încreştere şi pentru cele supuse efortului.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici.

INDICAŢII

Pentru câini şi pisici, în perioada de creştere, în perioada de efort sau de stres (transport,dresaj etc.), în perioada de convalescenţă şi pentru îmbunătăţirea aspectului blănii.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc

MOD DE ADMINISTRARE: Se administrează zilnic 1 bol/10 kg greutate corporală, timpde 10 – 20 zile.

ATENŢIONĂRI: Produsul se administrează ca atare sau măcinat şiamestecat cu hrana.

MOD DE PREZENTARE: Flacoane de polietilenă cu 10, 20 sau 40 boluri.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Supliment BIOTINA SUPER

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Supliment BIOTINA SUPER este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Supliment BIOTINA SUPER la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Supliment BIOTINA SUPER?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Supliment BIOTINA SUPER la prețul 35,97 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-324
Cod Bare 6420213170729
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Pufi
    Calitate
    Preț
    Nu stiam ca biotina este buna si pentru animale. Stiam mai multe despre ea ca e benefica organismului uman, ma gandesc sa ii iau si lui pufi

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.