SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L

SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L - Anticoccidian şi antiinfecţios in tratamentul puilor tuturor speciilor de păsări domestice şi de vânat (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni inclusiv porumbei), în tratamentul coccidiozei şi al bolilor infecţioase.

SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L - Anticoccidian şi antiinfecţios in tratamentul puilor tuturor speciilor de păsări domestice şi de vânat (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni inclusiv porumbei), în tratamentul coccidiozei şi al bolilor infecţioase.

COMPOZIŢIE

 • Substanţa activă: Sulfaquinoxalină 19,2 g;
 • Excipienţi (hidroxid de sodiu şi apă distilată) ad 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ: Sulfaquinoxalina este o sulfamidă cu acţiune coccidiostatică şi bacteriostatică.

SPECII ŢINTĂ: Păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, porumbei).

INDICAŢII: Produsul se administrează la puii tuturor speciilor de păsări domestice şi de vânat (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani, păuni inclusiv porumbei) în tratamentul coccidiozei şi al bolilor infecţioase.

CONTRAINDICAŢII

 • Nu se vor trata păsările cu alergie la sulfaquinoxalină.
 • Nu se administrează la păsările ouătoare în perioada de ouat.

REACŢII ADVERSE: Depăşirea dozelor prescrise face ca sulfaquinoxalina să accentueze hemoragiile preexistente.

MOD DE ADMINISTRARE

Soluţia de Sulfacoccirom se administrează în toată cantitatea de apă necesară zilnic, astfel:

 • preventiv: 1,4 ml produs/1 litru de apă, de la vârsta de 5-6 zile, până la 6-10 săptămâni; tratamentul preventiv se aplică în reprize de două zile consecutiv, urmate de pauze de 5 zile;
 • curativ: 2 ml produs/1 litru de apă, timp de 2-3 zile, după care se face o pauză de 3 zile, apoi, se administrează din nou 2 zile, în doză de 1,4 ml produs la 1 litru de apă.

Dacă se constată în continuare prezenţa dejecţiilor sangvinolente, după o prealabilă pauză de minimum 7 zile se tratează puii încă 2 zile cu Sulfacoccirom în doză de 1,4 ml produs/litru de apă.

La puii de curcă se administrează astfel:

 • preventiv: 1,4 ml produs/1 litru de apă. Tratamentul se aplică timp de o zi, urmată de o pauză de 4 zile, începând de la vârsta de 7 săptămâni;
 • curativ: 1,4 ml/1 litru de apă, timp de 2 zile consecutiv, după care se face o pauză de 3 zile.

La nevoie se repetă administrarea produsului după aceeaşi schemă.

În holeră şi tifoză, Sulfacoccirom se administrează în doză de 2,2 ml produs la 1 litru de apă, 3 zile consecutiv, iar după o pauză de 3 zile se reia tratamentul, administrându-se 1,4 ml produs/1 litru de apă, timp de 2 zile.

La porumbei se administrează în apa de băut:

 • preventiv: 1,4 ml/litru apă/zi, 2 zile consecutiv, apoi 1-5 zile pauză, urmată de 2 zile tratament;
 • curativ: 2 ml /litru apă/zi, 2-3 zile consecutiv, apoi 3 zile pauză, urmată iar de tratament cu 1,4 ml/litru apă/zi, 2 zile consecutiv.

Dacă semnele de boală nu s-au estompat, după o pauză de 2 zile se administrează încă 2 zile 1,4 ml/litru apă.

ATENŢIONĂRI

 • Se va respecta schema de tratament indicată.
 • Se va estima necesarul zilnic de apă al păsărilor şi se va medicamenta întreaga cantitate, zilnic.
 • Tratamentul curativ cu Sulfacoccirom va fi urmat de un tratament de redresare cu polivitamine (Complex Polivitaminic Buvabil).
 • Tratamentul cu Sulfacoccirom se va asocia obligatoriu cu vitamina K3, care previne eventualele hemoragii provocate de sulfaquinoxalină.
 • Înainte de folosire, flaconul se agită bine.

TIMP DE AŞTEPTARE Carne: 10 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SULFACOCCIROM Solutie buvabila 1 L la prețul 287,65 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-422
Cod Bare 6420213057792
Cod Intern Furnizor 5779
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.