Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml

Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Curata cu blandete petele de lacrimi.

  • Acest produs de curatare faciala, usor spumant, calmeaza si echilibreaza pielea.
  • Formula usoara, concentrata, exfoliaza natural si hidrateaza usor.
  • Combinatia racoritoare de vanilie si afine elimina in mod eficient petele de murdarie si lacrimi si nu irita ochii.
  • Este excelent pentru toate tipurile de piele si pentru animalele de companie de toate varstele.
  • Sigur pentru caini si pisici de toate varstele.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tropiclean. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena ochi si urechi marca Tropiclean pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena ochi si urechi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Solutie pentru indepartarea petelor de lacrimi, Tropiclean Spa, 236ml la prețul 68,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tropiclean pentru pisici de la Pet Mart!

  • Ingrediente: Apa (Aqua), agent bland de curatare pe baza de nuca de cocos, Vanilla Planifolia (Vanilie), Vaccinium Cyanococcus (Coacaze), Actinidia Chinesis (Kiwi), Vitamina E, Avena Sativa (Ovaz), Camellia Sinensis (Ceai alb), Zingiber Officinale (Ghimbir).
Cod intern produs NV-TFB-77
Cod Bare 645095 700260
Producător Tropiclean
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.