SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.

 • Ideal pentru casele cu pisici. Protejează atât animalele de companie cât și proprietarii lor de elementele nocive din casă
 • Formula inovatoare captează mirosurile neplăcute și le neutralizează prin eliberarea unui parfum plăcut de lungă durată
 • Ține sub control alergiile provocate de anumite substanțe
 • Potrivită pentru utilizarea zilnică pe orice tip de podea
 • Uscare rapidă. Nu face spumă


Specificatii

 • Ambalaj: 1 L

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanicat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Sanicat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SOLUTIE CURATARE SANICAT FRUIT TIME 1 L la prețul 33,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanicat de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-SAN-2380
Cod Bare 8411514802936
Producător Sanicat
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Preț
  Dintre toate 3,acesta este preferatul meu.Poate fi folosit in siguranta,si il utilizez cu incredere si pentru improspatarea litierei.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.