SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.

SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.

 • Ideal pentru casele cu pisici. Protejează atât animalele de companie cât și proprietarii lor de elementele nocive din casă
 • Formula inovatoare captează mirosurile neplăcute și le neutralizează prin eliberarea unui parfum plăcut de lungă durată
 • Ține sub control alergiile provocate de anumite substanțe
 • Potrivită pentru utilizarea zilnică pe orice tip de podea
 • Uscare rapidă. Nu face spumă


Specificatii

 • Ambalaj: 1 L

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanicat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Sanicat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SOLUTIE CURATARE SANICAT FRESH FLOWERS 1 L la prețul 25,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanicat de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-SAN-2379
Cod Bare 8411514802950
Producător Sanicat
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Preț
  Recomand

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door



 • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).