Solo, conserva 100% Cerb, 100 g

Solo, conserva 100% Cerb
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
11,03 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Solo, conserva 100% Cerb, 100 g - este o hrana dietetica monoproteica cu ingrediente unice pentru caini si pisici.

Ingrediente : Carne (cerb 100%) destinata consumului uman, selectata de catre expertii DRN. Fara organe interne si resturi animale.

Aditivi tehnologici: Agenti de gelificare si ingrosare. Compusi analitici: Proteine 6,80%, uleiuri si grasimi 4,60%, fibre 0.30%, cenusa 1,60%, umiditate 83,00%.

Se administreaza atunci cand este nevoie de o hrana foarte apetisanta, care contine proteine cu grad ridicat de digestibilitate si valoare nutritiva crescuta, compusa din carne special selectata, bogata in aminoacizi esentiali.La indicatiile medicului veterinar, ca hrana monoproteica pentru detectarea alergiilor sau intolerantelor alimentare.

Dozare: 100-150 g/ 4kg gc. Dozarea poate fi modificata ca urmare a indicatiilor medicului veterinar, in functie de rasa, varsta, conditia fizica a animalului si a conditiilor de mediu. Nu contine Gluten, Coloranti, Conservanti. Fara violenta la adresa animalelor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Solo, conserva 100% Cerb, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la DRN. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda pisici marca DRN pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Solo, conserva 100% Cerb, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Solo, conserva 100% Cerb, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Solo, conserva 100% Cerb, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Solo, conserva 100% Cerb, 100 g la prețul 11,03 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele DRN pentru pisici de la Pet Mart!

Ingrediente : Carne (cerb 100%) destinata consumului uman, selectata de catre expertii DRN. Fara organe interne si resturi animale.

Dozare: 100-150 g/ 4kg gc. Dozarea poate fi modificata ca urmare a indicatiilor medicului veterinar, in functie de rasa, varsta, conditia fizica a animalului si a conditiilor de mediu. Nu contine Gluten, Coloranti, Conservanti. Fara violenta la adresa animalelor.

Cod intern produs VO-DRN-16
Producător DRN
Aroma Cerb
Vârsta Adult
Greutatea 100 g
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • Achiziție verificată
    Excelent
    Calitate
    Preț
    Recomand, este foarte buna

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.