Solfac EW 50, 5 x 5ml

Solfac EW 50, 5 x 5ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
46,18 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Solfac EW 50, 5 x 5ml este un insecticid cu spectru larg de acțiune destinat combaterii insectelor zburătoare și târâtoare în igiena publică.
Recomandă acest produs și prietenilor

Solfac EW 50, 5 x 5ml este un insecticid cu spectru larg de acțiune destinat combaterii insectelor zburătoare și târâtoare în igiena publică.

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: Produsul este formulat sub formă de emulsie uleioasă în apă, este inodor, nu pătează, nu înfundă duzele echipamentelor de pulverizare şi este biodegradabil.

MOD DE ACŢIUNE: Insecticid ce acţionează prin ingestie şi contact.

INDICAŢII:
Produsul este destinat combaterii insectelor vectoare şi / sau generatoare de disconfort (ţânţari, muşte, gândaci de bucătărie, furnici, ploşniţe, purici etc.) în igiena publică, prin tratamente pe suprafeţe (pulverizare) sau prin termo-nebulizare. Produsul asigură atât un puternic efect de şoc cât şi o remanenţă îndelungată fiind recomandat pentru utilizare în locuri precum locuinţe şi spaţii comune, birouri, spitale, şcoli, hoteluri, unităţi de industrie alimentară, sedii comerciale şi industriale, unităţi militare, mijloace de transport, depozite etc.

DOZA DE APLICARE:

 • PULVERIZARE: în combaterea insectelor zburătoare se recomandă o doză de 40 ml de produs diluat în 5 litri de apă; în combaterea insectelor târâtoare se recomandă o doză de 40 ml de produs diluat în 5 litri de apă. Norma de consum este de 5 litri soluţie de lucru /100 mp.
 • TERMONEBULIZARE: se recomandă o doză de 20 ml de produs pentru 1 litru de apă. Norma de consum este de 100 - 200 ml soluţie de lucru / 100 mc.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:
Înainte de prepararea soluţiei de lucru se agită bine flaconul cu produs. Tratamentul se efectuează în termen de maximum 24 de ore de la prepararea soluţiei de lucru. Pulverizarea soluţiei de lucru se efectuează cu echipament adecvat, insistându-se asupra focarelor cu infestare mare precum şi asupra suprafeţelor poroase. Termonebulizarea se efectuează cu echipament specializat.

PRECAUŢII:
A se purta echipament de protecţie (halat, cizme, mănuşi, bonetă, mască, ochelari) pe toată durata tratamentului. A nu se bea, mânca sau fuma în timpul tratamentului. A se evita inhalarea picăturilor generate prin pulverizare. A se evita contactul pielii, ochilor sau mucoaselor cu produsul concentrat sau cu soluţia de lucru. A se spăla corpul, inclusiv părul, cu apă şi săpun după efectuarea tratamentului. A se spăla echipamentul de protecţie după fiecare utilizare. A se evita contactul produsului sau al soluţiei de lucru cu alimente, băuturi sau hrana animalelor. A se proteja echipamentele şi aparatele destinate pregătirii hranei de contactul cu produsul sau cu soluţia de lucru.

PRIM-AJUTOR:

 • In cazul stropirilor accidentale ale pielii, se vor spăla imediat cu apă şi săpun zonele afectate.
 • In cazul stropirilor accidentale ale ochilor sau mucoaselor, se vor spăla imediat cu multă apă rece zonele afectate.
 • In cazul suspiciunii de intoxicare prin inhalare, ingestie sau contact accidental al pielii, ochilor sau mucoaselor cu produsul sau cu soluţia de lucru se va consulta
 • imediat un medic. Nu există antidot. Se recomandă tratament simptomatic.

ATENŢIE:

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se contamina apa potabilă, canalele de irigaţii sau alte suprafeţe de apă (râuri, lacuri, bălţi, etc.).
 • A nu se deversa produsul pe terenuri cultivate.

DEPOZITARE:

 • A se depozita în loc sigur, bine aerisit, ferit de umiditate şi acţiunea razelor solare, în ambalajul original, închis etanş, la o temperatură cuprinsă între +10°C şi 35°C. Producătorul îşi declină orice responsabilitate faţă de prejudiciile datorate depozitării sau utilizării neconforme cu recomandările de mai sus.
 • R51/53 Toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte nocive pe termen lung pentru mediul acvatic.
 • S35 Produsul și ambalajul său trebuie depozitate în siguranță.
 • S57 Folosiți un recipienmt adecvat pentru soluția de lucru, în vederea evitării contaminării mediului.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Solfac EW 50, 5 x 5ml.

Scapa de daunatori rapid cu Solfac EW 50, 5 x 5ml

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Solfac EW 50, 5 x 5ml.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Solfac EW 50, 5 x 5ml actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Solfac EW 50, 5 x 5ml trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere muste de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere muste vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Solfac EW 50, 5 x 5ml sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere muste de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-BAY-5502
Producător Bayer
Volum 25 ml
Prezentare Seringă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.