Solfac Automatic Forte 150 ml

Solfac Automatic Forte 150 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
54,42 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Solfac Automatic Forte 150 ml - Aerosol insecticid, formulat pentru o singura utilizare care produce un efect similar termonebulizarii, eliminand un fum insecticid, care omoara insecte zburatoare si taratoare.
Recomandă acest produs și prietenilor

Solfac Automatic Forte 150 ml - Aerosol insecticid, formulat pentru o singura utilizare care produce un efect similar termonebulizarii, eliminand un fum insecticid, care omoara insecte zburatoare si taratoare.

 • Produs de unica folosinta ce produce un efect similar termonebulizarii, prin eliberarea controlata a unui fum insecticid
 • Permite o interventie usoara si practica in incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale
 • probleme secundare.
 • Are efect instantaneu, patrunde in spatiile greu accesibile (crapaturi,etc) si nu necesita o perioada de pauza foarte mare dupa utilizare
 • Nu necesita aprindere, lucru cu foc deschis sau amestec cu apa sau alte substante


Se foloseste in:
- Spatii de depozitare a marfurilor(depozite, magazii, containere, etc.)
- Arhive, biblioteci, muzee, locatii istorice
- Mijloace de transport public (autobuz, tren, vapor, avion, etc.)
- Hoteluri, spatii de cazare comune (camine campinguri)
- Subsoluri, spatii de dimensiuni reduse (trasee de cabluri, doze electrice, sisteme de ventilatie)

Daunatori vizati:
- Capuse, plosnite, purici, gandaci de bucatarie, molii
- Muste, tantari, viespi
- Daunatori specifici spatiilor de depozitare
Profil tehnic:

 • Compozitie: 150 ml Solfac AF contin cyflutrine 0,15 grame (0,1%) si coformulanti pana la 100g
 • Formulare: Aerosol cu eliberare controlata
 • Dozaj recomandat: 1 aerosol – volum tratat 100 m3 – până la 50 m2


Mod de utilizare:
- Închideţi uşile şi ferestrele, astfel incât sa se realizeze o izolare cât mai etanşa a zonei de tratat;
- Aşezaţi recipientul în poziţie verticalã şi apăsaţi valva de eliberare a compozitiei aerosolizate din recipient;
- Dacã este posibil, poziționați doza de aerosol in mijlocul suprafeței de tratat; pentru suprafețe mari, distribuiți echilibrat numărul de
doze pe toata intinderea perimetrului de tratat => în acestă situație, deschiderea dozelor de aerosol va începe cu cea mai îndepartată de
ieșire, pentru a permite operatorului părăsirea în siguranță a incintei;
- Este interzis sã rãmâneţi in incinta pe parcursul nebulizãrii (eliberarii aerosolului), care dureazã circa 3 minute.
- Dupã cel puţin 8 - 12 ore, ventilaţi în mod adecvat incinta înainte de a intra şi ridicaţi recipientul gol.
- A se evita plasarea recipientului (pulverizarea) in vecinatatea (sau spre) flăcări deschise sau corpuri incandescente

Mod de ambalare: 150 ml

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Solfac Automatic Forte 150 ml.

Scapa de daunatori rapid cu Solfac Automatic Forte 150 ml

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Solfac Automatic Forte 150 ml.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Solfac Automatic Forte 150 ml actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Solfac Automatic Forte 150 ml trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere muste de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere muste vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Solfac Automatic Forte 150 ml sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere muste de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-BAY-922
Cod Bare 8000560877656
Producător Bayer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Solfac forte automatic
  Calitate
  Preț
  Am inteles ca e eficient contra moliilor, trebuie incercat ...

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.