Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set

Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
8,16 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 9 puncte de loialitate. (9 puncte = 0,09 RON)

Hrana complementara pentru caini.


Ingrediente: piele de bovina,proteine animale hidrolizare,amidon din cartof,carbonat de calciu,caseinat de sodiu.


Aditivi:coloranti,arome.


Ratie zilnica:1-5 buc

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Croci. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Croci pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Snack Tasty Rulou Vita 3 Buc/set la prețul 8,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Croci pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-CRO-874
Cod Bare 8023222104686
Producător Croci
Aroma Vită
Aroma Vita
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Tip Masticabile
Greutatea 60 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).