Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g

Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,07 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Cunipic Alpha Pro Snack cu Fructe de Padure este un meniu complet si sanatos pentru rozatoare.

  • Hrana contine mai putine grasimi. Cunipic Alpha Pro Snack Fructe de Padure contine cantitatea ideala de grasimi, ce provin din surse bogate in aicizi omega 3 si omega 6.
  • Cunipic Alpha Pro cu Fructe de Padure sunt crocante la exterior si au umplutura cu crema de fructe de padure in interior.
  • Nu contine conservanti si arome artificiale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Cunipic. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri rozatoare marca Cunipic pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Snack cu fructe de padure, Cunipic Alpha, 50 g la prețul 13,07 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Cunipic pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-CUN-1046
Cod Bare 8437013149624
Producător Cunipic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.