Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm

Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
32,32 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

Sisalul este un accesoriu ce indeplineste toate cerintele felinei si de aceea nu trebuie sa lipseasca din lucrurile pisicii dumneavoastra!
Recomandă acest produs și prietenilor

Sisal pentru pisici Enjoy 7x44cm este un accesoriu foarte indragit de pisici. Sisalul este un accesoriu ce indeplineste toate cerintele felinei si de aceea nu trebuie sa lipseasca din lucrurile pisicii dumneavoastra!

Este invelit cu sfoara pentru ca pisica sa isi toceasca unghiile, insa poate fi folosit si ca o modalitate de a isi petrece timpul liber.

  • Dimensiuni (lxL):7x44cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria centre de joaca, sisaluri marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria centre de joaca, sisaluri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sisal pentru pisici, Enjoy, 7x44 cm la prețul 32,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-ENJ-1081
Cod Bare 5949005023605
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).