Simple Solution Pee Post, 20 cm

Simple Solution Pee Post, 20 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
33,69 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 34 puncte de loialitate. (34 puncte = 0,34 RON)

Este un produs inovativ care oferă stăpânilor de câini posibilitatea de a delimita, în curte, un spațiu clar destinat câinilor ca să poată urina numai acolo, protejând asfel gazonul și florile.
Recomandă acest produs și prietenilor
  • Este un produs inovativ care oferă stăpânilor de câini posibilitatea de a delimita, în curte, un spațiu clar destinat câinilor ca să poată urina numai acolo, protejând asfel gazonul și florile.
  • Este un dispozitiv non-toxic, care conține o mare cantitate de feromoni atractanți ce încurajează câinele să urineze în locul desemnat.
  • Ajută la un dresaj al câinilor mai rapid de a urina afară
  • Funcționează la toate rasele și taliile de câini
  • Curățenia se poate face astfel mai ușor și mai repede și ajută la întreținerea curții/grădinii

Pentru cele mai bune rezultate mențineți o rutină zilnică, în care conduceți câinele la dispozitivul Pee Post, până când câinele învață că acolo este locul lui pentru micționare.
Suport de plastic ce conține feromoni atractanți, de 20cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Pee Post, 20 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria solutii atractante marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Pee Post, 20 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Pee Post, 20 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Pee Post, 20 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria solutii atractante de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Pee Post, 20 cm la prețul 33,69 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs GP-SIM-8
Cod Bare 8019911001473
Producător Simple Solution
Alege Dimensiunea 20 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.