Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l

Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
124,23 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 125 puncte de loialitate. (125 puncte = 1,25 RON)

Este deosebit de eficientă pentru a elimina mirosul și petele cauzate de ghemele de păr, vomă, urină, marcarea teritoriului de către motani sau fecalele pisicii dumneavoastră.
Recomandă acest produs și prietenilor

Această soluție face parte din aceeași categorie cu cea împotriva mirosurilor și petelor cauzate de câini, doar că este adaptată pentru a distruge mirosul lăsat de urina motanilor.

  • Este deosebit de eficientă pentru a elimina mirosul și petele cauzate de ghemele de păr, vomă, urină, marcarea teritoriului de către motani sau fecalele pisicii dumneavoastră.
  • Eficientă atât pe petele noi cât și pe cele vechi
  • Este singura formulă non-toxică, cu Pro-BacteriaTM și enzime specifice pentru a descompune și distruge orice substanță de natură organică.
  • Este extrem de eficientă în eliminarea mirosurilor în totalitate descurajând astfel animalul de a mai marca locul, în mod special în cazul motanilor.
  • Nu lasă reziduuri chimice toxice.
  • Este o soluție sigură pentru covoare, așternuturi, tapițerie sau orice altă suprafață ce se poate curăța cu apă.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena casa marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena casa de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Cat Stain and Odour Remover, 4 l la prețul 124,23 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru pisici de la Pet Mart!

Apă, bacterii naturale nepatologice, etanol denaturat (modificat pentru a nu fi palatabil), enzime naturale, detergent și parfum. Conține mai puțin de 5% detergent anionic și parfum.

Înainte de a folosi spray-ul înlăturați orice reziduu solid sau lichid. Agitați bine sticla și testați pentru rezistența culorilor pe o zonă mai puțin vizibilă. A nu se folosi pe suprafețe de lână sau piele. 

  • Saturați cu lichid zona murdară. Când curățați covoarele, acoperiți de două ori mai mult decât suprafața murdărită și fiți siguri că atât partea superioară, cât și cea inferioară este saturată cu soluție. 
  • Așteptați 10 minute sau mai mult, astfel încât enzimele și Pro-BacteriaTM să dizolve proteinele organice, apoi curățați excesul de lichid cu o cârpă de bumbac.
  • Lăsați zona să se usuce în mod natural (24-48 de ore). Când zona va fi uscată pata și mirosul va dispărea!
Cod intern produs GP-SIM-14
Cod Bare 010279904343
Cod Intern Furnizor 3320
Producător Simple Solution
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Bidon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.