Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc

SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc - Şerveţele umede puternic impregnate, cu o textură mătăsoasă, pentru curăţarea externă şi îngrijirea zonelor sensibile precum ochii şi urechile la pisici.

SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc - Şerveţele umede puternic impregnate, cu o textură mătăsoasă, pentru curăţarea externă şi îngrijirea zonelor sensibile precum ochii şi urechile la pisici.

  • Ideale pentru curăţarea de zi cu zi sau ocazională
  • Sigure pentru pisici de toate rasele şi vârstele
  • Conţin Thymus vulgaris (cimbru de câmp), care datorită concentraţiei ridicate de compuşi fenolici, timol şi carvacrol cu rol: antimicrobian, antimicotic, antiseptic, antiinflamator și calmant
  • Delicate cu pielea : nu conţin substanţe alergene şi au pH neutru  


Specificatii

  • Ambalaj: 24 buc/pachet

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanicat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Sanicat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SERVETELE CURATARE OCHI/URECHI SANICAT 24 buc la prețul 29,92 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanicat de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-SAN-2375
Producător Sanicat
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).