Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml

Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
456,71 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 457 puncte de loialitate. (457 puncte = 4,57 RON)

Seringa automata de uz veterinar, destinata administrarii cu precizie si in serie a medicamentelor veterinare. Se preteaza pentru administrarea in masa la toate speciile de animale si pentru toate tipurile de solutii (apoase, uleioase).


Recomandă acest produs și prietenilor

Seringa automata de uz veterinar, destinata administrarii cu precizie si in serie a medicamentelor veterinare. Se preteaza pentru administrarea in masa la toate speciile de animale si pentru toate tipurile de solutii (apoase, uleioase).

Caracteristici tehnice:

 • seringa automata cu capacitatea de 30 ml si posibilitate de dozare de 1 ml, 2 ml, 3 ml, 4 ml sau 5 ml;
 • usor de dezasamblat, componentele sunt usor accesibile, se curata foarte usor si se intretine cu ulei de silicon;
 • piesele se pot inlocui cu usurinta;
 • maner ergonomic din metal (alama nichelata sau cromata);
 • cilindru transparent din sticla, protejat cu un suport metalic gradat de la 1 la 30 ml;
 • pistonul metalic culiseaza perfect in cilindrul din sticla;
 • volumul de administrat se seteaza cu usurinta cu ajutorul unui limitator metalic fixat pe piston cu gradatie intre 1 si 5 ml;
 • se reumple prin tragerea pistonului pana la max 30 ml;


Piese de rezerva: - set de garnituri

 • cilindru din sticla

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la BistriVet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii bovine marca BistriVet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Seringa dozator pistol rezervor, 30 ml la prețul 456,71 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele BistriVet pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs BV-BIS-90
Producător BistriVet
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).