Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc

Chiloti caini, Croci M, 12 buc
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
29,46 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 30 puncte de loialitate. (30 puncte = 0,30 RON)

Scutece tip chiloti pentru caini Croci M 12 buc/set pentru femele in calduri, caini inca nedresati sa urineze intr-un loc anume, caini cu incontinenta si urinare necontrolata.
Recomandă acest produs și prietenilor

Scutece tip chiloti pentru caini Croci M 12 buc/set pentru femele in calduri, caini inca nedresati sa urineze intr-un loc anume, caini cu incontinenta si urinare necontrolata.

  • Dimensiune: 25 – 33 cm;
  • Pentru caini cu greutatea 3 – 6 kg.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Croci. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria covoare absorbante marca Croci pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria covoare absorbante de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Scutece chiloti caini, Croci M, 12 buc la prețul 29,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Croci pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-CRO-25
Cod Bare 8023222053816
Producător Croci
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.