Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete

Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
53,36 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete - Recompense delicioase cu un continut crescut de calciu si drojdie de bere ce asigura o osatura puternica si o blana sanatoasa si stralucitoare.
Recomandă acest produs și prietenilor

Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete - Recompense delicioase cu un continut crescut de calciu si drojdie de bere ce asigura o osatura puternica si o blana sanatoasa si stralucitoare.

Ingrediente:

drojdie, lactoza, fosfat de calciu, lactat de calciu.

Produsul este 100% natural, fara conservanti.

Ratie zilnica

  • caini sub 15 kg: 2- 4 tabl.
  • caini peste 15 kg: 6-8 tabl.


Greutate: 4x100g pack (400 tabl.)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanal. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Sanal pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sanal Dog Yeast Calcium 400 tablete la prețul 53,36 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanal pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-SAN-552
Cod Bare 8711908201506
Producător Sanal
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Sanal
    Preț
    Recomand! Cainelui meu i-au placut de mic :)

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.