În perioada 01.06-05.06 magazinul PetMart s-a aflat în vacanță. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g

Hrana Umeda Caini
Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g
-15%
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - talie
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - gama
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - sos
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - compozitie
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - hranire
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - nou
Royal Canin Puppy Maxi, 140 g - beneficii
video link
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 8,33 RON

Special Price 7,08 RON

Disponibilitate: În stoc

Susține sistemul imunitar

  • Contribuie la buna funcționare a mecanismelor naturale de apărare ale cățelului datorită complexului de antioxidanți ce include vitamina E.

Siguranță digestivă

  • Susține digestia sănătoasă și echilibrul florei intestinale.

Perioadă de creștere îndelungată - conținut energetic moderat

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Royal Canin. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda caini marca Royal Canin pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Royal Canin Maxi Puppy hrana umeda caine junior (in sos), 140 g la prețul 7,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Royal Canin pentru caini de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE

carne şi produse derivate de origine animală, extract de proteine vegetale, cereale, uleiuri şi grăsimi, produse derivate de origine vegetală, minerale, drojdii, zaharuri.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 110 UI, E1 (Fier): 5mg, E2 (Iod): 0,35mg, E4 (Cupru): 2,8mg, E5 (Mangan): 1,7mg, E6 (Zinc): 17mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 2g.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 8,3% - Grăsimi: 5,0% - Cenuşă: 2,2% - Celuloză brută: 1,4% - Umiditate: 79,5% - Vitamina E: 150,0mg/kg.

Cod intern produs RO-ROY-3033
Cod Bare 9003579008454
Producător Royal Canin
Ingredient principal Carne
Vârsta Puppy si junior
Talie Mare
Greutatea 140 g
Rasa Toate
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.