Cu ocazia sărbătorilor legale, în zilele de 30.11 - 01.12 magazinul PetMart va fi închis.
În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

ROMBENDAZOL F 100 Comprimate

ROMBENDAZOL F 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
13,46 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 14 puncte de loialitate. (14 puncte = 0,14 RON)

Produsul va fi ridicat din farmacia PetMart București

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie în baza rețetei medicale emise de către un medic veterinar
ROMBENDAZOL F 100 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru combaterea parazitozelor la păsări (găină, curcă, fazan, bibilică, prepeliţă, păun, gâscă, raţă şi porumbel), câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

ROMBENDAZOL F 100 Comprimate - Antihelmintic cu spectru larg pentru combaterea parazitozelor la păsări (găină, curcă, fazan, bibilică, prepeliţă, păun, gâscă, raţă şi porumbel), câini şi pisici.

COMPOZIŢIE Un comprimat de 120 mg conţine:

 • Substanţa activă: Flubendazol 10 mg;
 • Excipienţi (amidon, talc, stearat de magneziu, lactoză) ad 120 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Flubendazolul face parte din grupa benzimidazolilor, fiind un antihelmintic cu spectru larg.
 • Administrat pe cale orală se absoarbe rapid şi difuzează în toate organele şi ţesuturile producând liza endoparaziţilor, indiferent de localizarea lor (la nivelul aparatului digestiv, a aparatului respirator, a ficatului şi a diverselor ţesuturi).
 • Este activ faţă de trematode, nematode şi cestode, în toate formele de evoluţie (ouă, larve, adulti).
 • Toxicitatea produsului este relativ scăzută neavând efect teratogen şi nici embriotoxic.

SPECII ŢINTĂ: Păsări (găină, curcă, fazan, bibilică, prepeliţă, păun, gâscă, raţă şi porumbel) câini şi pisici.

INDICAŢII

 • Rombendazol F comprimate este un produs indicat în dehelmintizarea păsărilor acţionând asupra parazitozelor produse de: Ascaridia spp., Heterakis spp., Capillaria spp., Syngamus spp., Davainea spp., Railletina spp., Choanotaenia spp., Amoebotaenia spp., Drepanidotaenia spp., Echinostoma spp. şi Prosthogonimus spp.
 • La câini şi pisici se recomandă în helmintozele gastrointestinale şi pulmonare produse de: Toxocara spp., Toxascaris spp., Uncinaria spp., Ancylostoma spp., Trichocephalus spp., Taenia spp., Dipylidium spp., Mesocestoides spp. şi Echinococcus spp.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează pe cale orală, 2 zile consecutiv astfel:

 • La păsări (găină, curcă, fazan, bibilică, prepeliţă, păun, gâscă, raţă) pentru tratamentul helmintozelor se foloseşte doza de 1 comprimat/kg greutate corporală/zi;
 • La porumbel: doza este de 1/ 2 comprimat / 500 g greutate corporală/zi. La o greutate mai mare de 500 g se poate administra 1 comprimat / porumbel/zi.
 • La câini şi pisici: în helmintoze gastrointestinale şi pulmonare se foloseşte doza de 1 comprimat/kg greutate corporală/zi.

ATENŢIONĂRI

 • La păsări, după contenţionare, comprimatele se administrează manual în cavitatea bucală cât mai profund.
 • La câine şi pisică, medicamentul se administrează ca atare în cavitatea bucală, apoi se ţine închisă gura animalului până când înghite medicamentul.
 • De asemenea, comprimatele se pot încorpora intr-un bol alimentar.
 • Pentru asigurarea unei doze corespunzătoare, se va determina greutatea animalelor cât mai corect posibil.
 • Se vor respecta dozele şi schemele de aplicare ale tratamentului.
 • În cazul tratamentului în grup, animalele vor fi lotizate în funcţie de greutate pentru a se evita subdozarea sau supradozarea.

TIMP DE AŞTEPTARE

 • Carne: 28 zile;
 • Ouă: 7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ROMBENDAZOL F 100 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ROMBENDAZOL F 100 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ROMBENDAZOL F 100 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ROMBENDAZOL F 100 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ROMBENDAZOL F 100 Comprimate la prețul 13,46 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-407
Cod Bare 6420213293374
Producător Romvac
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  TAUBEN
  Calitate
  Preț
  GUT Dieses Medikament ist sehr effektiv
 • Rombendazol
  Preț
  Foarte eficient acest medicament de aceea îl recomand cu toată încrederea ptr
  că chiar își face treaba.
 • rombenzadol f 100
  Preț
  am folosit acest medicament la puii de carne si de oua ...si sint f. multumit, recomand acest produs care isi face treaba.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).