Rodicare Hairball, 3 x 12 ml

Rodicare Hairball, 3 x 12 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
102,02 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 103 puncte de loialitate. (103 puncte = 1,03 RON)

Părul ingerat este de obicei secretat nedigerat. În unele cazuri, însă, părul din stomac sau intestin se aglomerează (formarea bezoarului). RodiCare Hairball sprijină eliminarea părului gastrointestinal și a bilelor de păr.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Rodicare Hairball, 3 x 12 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Alfavet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie rozatoare marca Alfavet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Rodicare Hairball, 3 x 12 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Rodicare Hairball, 3 x 12 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Rodicare Hairball, 3 x 12 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Rodicare Hairball, 3 x 12 ml la prețul 102,02 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Alfavet pentru rozatoare de la Pet Mart!

Compoziţie:
Lactuloză 9,7%, concentrat de ananas, ulei de semințe de in, Ulei de rapiță, coajă de psyllium 1,9%, ulei de floarea soarelui, ulei de soia, drojdie de bere, mentă uscata,
flori de mușețel uscate, rostopască, semințe de fenicul, frunze de mure, rădăcină uscată de gențiană, rădăcină de rubarba macerata 0,2%, menta, flori uscate de mușețel, uscate, Celandină, semințe de fenicul, frunze de mure, rădăcină uscată, gențiană, rădăcină de rubarbă 0,01%

Componente analitice:
Proteine ​​brute 0%, uleiuri crude, grăsimi 6,6%, fibre brute 0% cenușă brută 0,5%, umiditate 78,3%, sodiu 0,07%

Aditivi:
Extract de anghinare, extract de semințe de caravan, extract de rădăcină de licorice, extract de curcuma

Cobai:
1 ml zilnic timp de 3 până la 5 zile
Iepuri pitici:
2 x zilnic 1 - 2 ml timp de 3 până la 5 zile
Dacă este necesar administrarea poate fi prelungita la recomandarea medicului veterinar.

Atenție:
Depășirea recomandării de hrănire poate provoca diaree.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-ALF-26
Producător Alfavet
Vârsta noua Puppy și junior, Adult, Senior
Volum 12 ml
Prezentare Seringă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.