Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml

RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
6,77 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 7 puncte de loialitate. (7 puncte = 0,07 RON)

RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml - Antiseptic pentru asepsia plăgilor, a mucoaselor urogenitale, bucale, conjunctivale, în catarurile cavitare la câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml - Antiseptic pentru asepsia plăgilor, a mucoaselor urogenitale, bucale, conjunctivale, în catarurile cavitare la câini şi pisici.

COMPOZIŢIE: Lactat de etacridină 1 g; Excipient (apă distilată) ad 1000 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Rivanol face parte din grupa coloranţilor organici cu proprietăţi antiseptice.
 • Acţiunea bactericidă este determinată de combinarea antisepticului cu acizii nucleici ai celulelor microbiene, tulburând procesele vitale ale acestora.
 • Nu are acţiune iritantă asupra ţesuturilor şi nu tulbură fagocitoza.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici

INDICAŢII

 • Soluţia se foloseşte pentru asepsia plăgilor, a mucoaselor urogenitale, bucale, conjunctivale, în catarurile cavitare la câini şi pisici.
 • De asemenea este recomandat în cazul eczemelor infectate şi al gingivitei.

CONTRAINDICAŢII: Este incompatibil cu clorura de sodiu (nu se fac soluţii sau diluţii cu ser fiziologic), clorura de amoniu, clorura de calciu, clorura de zinc, acidul salicilic, acidul tanic, cloramina, iodul şi sărurile de argint.

REACŢII ADVERSE: Folosirea produsului timp îndelungat poate întârzia cicatrizarea rănilor.

MOD DE ADMINISTRARE: Se aplică prin tamponări, fricţiuni, badijonări sau pensulaţii ale câmpului operator, leziunilor, în jurul articulaţiilor dureroase şi ale focarelor inflamatorii.

ATENŢIONĂRI: Rivanolul se administrează ca atare.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți RIVANOL 1‰ Soluţie 100 ml la prețul 6,77 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-451
Cod Bare 6420213046956
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Bun

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.