Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile

Rimadyl 50 mg - Farmacie Caini - PetMart Pet Shop Online
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
175,69 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 176 puncte de loialitate. (176 puncte = 1,76 RON)

Rimadyl 50 mg este un antiinflamator nesteroidian cu activităţi antiinflamatorii, analgezice şi antipiretice.
Recomandă acest produs și prietenilor

Rimadyl 50 mg 20 tablete palatabile

Compozitie

Tablete 20 mg ..............................................20 mg Carprofen

Tablete 50 mg ..............................................50 mg Carprofen

Tablete 100 mg ..........................................100 mg Carprofen

Actiune terapeutica

 • Rimadyl este un antiinflamator nesteroidian cu activităţi antiinflamatorii, analgezice şi antipiretice. Face parte din grupul acidului acrylpropionic al substanţelor antiinflamatorii nesteroidiene.
 • Au fost realizate trei tipuri de tablete, de 20 mg, 50 mg şi 100 mg pentru a fi folosite la câini, în tratamentul osteoartritelor şi al proceselor degenerative articulare şi osoase.
 • Carprofen se prezintă sub forma unor tablete albe, cu o renură centrală, destinate pentru administrare orală. Formularea Rimadyl tablete este convenţională.
 • Rimadyl a fost conceput astfel încât să aibă o eliberare imediată după administrare, substanţa activă fiind foarte rapid absorbită.

Indicatii

 • Rimadyl este indicat pentru reducerea proceselor inflamatorii si calmarea (usurarea) fenomenelor asociate inflamatiilor (durere) din afectiunile musculo-scheletale acute si cronice (osteoartrite, artroze, spondilite, spondiloze).
 • Rimadyl poate fi folosit si ca agent antiinflamator si analgezic, in combaterea inflamatiilor post-operatorii si a altor stari de disconfort la caini.

Administrare si dozaj

Se recomanda administrarea unei doze initiale de 2 - 4 mg pe kg greutate vie si pe zi divizata in mod egal in 2 reprize. O reducere a dozei la 2 mg pe kg greutate vie si pe zi si care poate fi administrata o singura data pe zi poate fi instituita dupa 7 zile de la inceperea tratamentului si aparitia raspunsului clinic al subiectului. Mai jos este prezentat un tabel cu dozele de intretinere:

 

Doze de intretinere Tablete per doza

 • Caine 5 kg ½ tb 20 mg Rimadyl
 • Caine 10 kg 1 tb 20 mg Rimadyl
 • Caine 12.5 kg ½ tb 50 mg Rimadyl
 • Caine 15 kg 1½ tb 20 mg Rimadyl
 • Caine 20 kg 2 tb 20 mg Rimadyl
 • Caine 25 kg 1 tb 50 mg sau 0,5 tb 100 mg Rimadyl
 • Caine 37.5 kg 1½ tb 50 mg Rimadyl
 • Caine 50 kg 2 tb 50 mg sau 1 tb 100 mg Rimadyl
 • Caine 75 kg 3 tb 50 mg sau 1½ tb 100 mg Rimadyl
 • Caine 100 kg 4 tb 50 mg sau 2 tb 100 mg Rimadyl

 

Durata tratamentului va depinde de raspunsul observat, dar starea generala a animalului va fi reevaluata la maxim 14 zile de catre medicul veterinar.

Contraindicatii si precautii

Nu se va depasi doza de Rimadyl recomandata si nici durata tratamentului. La fel ca si in cazul altor antiinflamatorii nesteroidiene pot sa  apara iritatii gastrice in timpul administrarii. Totusi, datele clinice si experimentale sugereaza ca aceste efecte sunt rar produse de catre Rimadyl la caini si apar numai atunci cand dozajul depaseste cu mult doza terapeutica.

În absenţa studiilor asupra efectelor medicamentului la căţelele gestante, utilizarea acestuia nu este indicată la această categorie. Instituirea unei terapii concurente cu alte medicamente nesteroidene sau cu medicamente cu efect nefrotoxic fara o perioada de asteptare de 24 de ore intre tratamente este contraindicata. La fel ca in cazul tuturor anti-inflamatoriilor nesteroidiene trebuie avuta grija in cazul animalelor cu antecedente de boli cardiace, renale sau hepatice.

Pastrare

Se va pastra la loc racoros si uscat.

Important: Rimadyl 50 mg intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Zoetis. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiinflamatoare marca Zoetis pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiinflamatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Rimadyl 50 mg, 20 tablete palatabile la prețul 175,69 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Zoetis pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-PFI-173
Cod Bare 8721912995
Producător Zoetis
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • rimadyl 50mg
  Preț
  Foarte bun. Imi tratez cateaua, in varsta de 17 ani, de 4 ani si de fiecare data a scos-o repede din criza redandu-i pofta de plimbare.
 • RIMADYL-ul CA MEDICAMENT ANTIINFLAMATOR PENTRU CAINI
  Preț
  L-am incercat la cainele meu si este intr-adevar foarte bun pentru artroza. A scos cainele dintr-o criza foarte grava. Pacat ca este totusi cam scump pentru un schnautzer urias detinut de un pensionar. Ar fi bine venite niste subventii. Dar cine sa le faca? ....

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.