Resun Terariu PT 400

Terariu Sticla Resun PT 400
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
263,17 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 264 puncte de loialitate. (264 puncte = 2,64 RON)

 

Este recomandat pentru sanatatea animalelor sa fie curatat o data la 2-3 zile. Capacul este mobil.

Este usor de curatat si dezinfectat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Resun Terariu PT 400

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Resun. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria modele terarii si acvarii reptile marca Resun pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Resun Terariu PT 400 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Resun Terariu PT 400 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Resun Terariu PT 400?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria modele terarii si acvarii reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Resun Terariu PT 400 la prețul 263,17 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Resun pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-SHE-1677
Cod Bare 6933163303845
Cod Intern Furnizor 91010000018
Producător Resun
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.