Repelent reptile granule, 1 L

Repelent reptile granule, 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
64,73 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 65 puncte de loialitate. (65 puncte = 0,65 RON)

Produsul este special conceput pentru o acțiune eficientă împotriva reptilelor și șerpilor, înlăturându-le și evitând prezența lor din perimetrul grădinilor, plantelor de interior/ exterior, căilor de acces spre interiorul casei (terase/ alei).
Recomandă acest produs și prietenilor

HELP Snakes - Barieră olfactivă naturală împotriva șerpilor și a reptilelor.

Caracteristici:

 • Repelentul granulat se bazează pe aromele uleiurilor esențiale utilizate pentru realizarea unei bariere de acțiune pentru reptile și șerpi.
 • Produsul este special conceput pentru o acțiune eficientă împotriva reptilelor și șerpilor, înlăturându-le și evitând prezența lor din perimetrul grădinilor, plantelor de interior/ exterior, căilor de acces spre interiorul casei ( terase/ alei).

Indicatii:

 • Distribuiți uniform produsul în locurile infestate cu reptile sau acolo unde doriți să preveniți prezența lor: terase, balcoane, tufișuri, pivnițe, cutii, garduri, trotuare etc.
 • Repetați tratamentul o dată la 8-10 zile sau după fiecare ploaie sau irigare.

Compozitie:

 • Granule inerte și esențe aromatice naturale.

Măsuri de precauție:

 • Nu utilizați produsul în alte scopuri față de cele indicate.
 • A nu se păstra la îndemâna copiilor.
 • Nu depășiți dozele recomandate.
 • Depozitați produsul într-un loc răcoros, ferit de lumină și surse de căldură.
 • Nu aruncați ambalajul în mediul înconjurător, după utilizare.
 • A nu se depozita în spații cu hrana.
 • În cazul contactului cu ochii sau cu membranele mucoase, spălați imediat cu apă proaspătă.
 • A nu se înghiți.
 • Depozitați produsul în ambalajul original într-un loc răcoros și ferit de umiditate.
 • Goliți conținutul recipientului si aruncați flaconul în condiții de siguranță.
 • Produsul nu este daunator pentru oameni si animale.    

Modalitate de prezentare: Flacon 1L

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Repelent reptile granule, 1 L.

Scapa de daunatori rapid cu Repelent reptile granule, 1 L

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Repelent reptile granule, 1 L.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Repelent reptile granule, 1 L actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Repelent reptile granule, 1 L trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere daunatori de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere daunatori vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Repelent reptile granule, 1 L sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere daunatori de la PetMart.ro!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs SP-FAR-05
Cod Bare 8034076761055
Producător Farmap
Volum 1 litru
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.