Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg

Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
29,72 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg - Complex proteino-vitamino-mineral bine echilibrat pentru tineret păsări.

COMPOZIŢIE pentru 1000 g: Vitamina A 125.000 UI; Vitamina D3 18.750 UI; Vitamina E 250 mg; Vitamina K3 25 mg;Vitamina B1 25 mg; Vitamina B2 50 mg; Acid folic 6,250 mg; Pantotenat de Ca 125 mg;Vitamina B6 31,2 mg; Vitamina B12 0,125 mg; Vitamina PP 250 mg; Biotină 0,625 mg; Bio-Mos 100 mg; Carbonat de Ca 100 g; Soia texturată până la 1.000 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

  • Romstarter 9+1 A este un complex proteino-vitamino-mineral bine echilibrat.
  • Acestaconţine soia texturată, vitamine hidro- şi liposolubile, promotori de creştere şi carbonat decalciu, care asigură un anabolism accelerat.
  • Produsul asigură dezvoltarea armonioasă atineretului şi realizarea unei foarte bune conversii a furajului.

SPECII ŢINTĂ: Păsări tineret (găină, curcă, raţă şi gâscă, bibilică, prepeliţă, fazan şi păun).

INDICAŢII: În alimentaţia puilor de la ecloziune până lavârsta de 18 – 20 săptămâni.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu sunt

MOD DE ADMINISTRARE

  • Produsul se amestecă în proporţie de 1 parteRomstarter 9+1 A cu 9 părţi furaj concentrat(măcinat).
  • Pentru o bună omogenizare amesteculse realizează în trepte, de la mic la mare,iniţial în părţi egale, continuând cu creştereacantităţii de furaj concentrat.

ATENŢIONĂRI: Se asigură o omogenizare bună a produsuluicu furajul.

MOD DE PREZENTARE: Pungi cu 1.000 g.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pulbere insolubila ROMSTARTER 9+1 A 1 Kg la prețul 29,72 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-341
Cod Bare 6420213052674
Cod Intern Furnizor 5267
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.