Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg

Pulbere insolubila OVOPLUS 1 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
32,35 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

Pulbere insolubila OVOPLUS 1 Kg - Supliment nutriţional proteino-vitamino-mineral bine echilibrat pentru găini ouătoare.
Recomandă acest produs și prietenilor

Pulbere insolubila OVOPLUS 1 Kg - Supliment nutriţional proteino-vitamino-mineral bine echilibrat pentru găini ouătoare.

COMPOZIŢIE: Vitamina A 80.000 U.I.; Vitamina D3 16.000 U.I.; Vitamina E 100 mg/1000g; Vitamina K320 mg; Vitamina B1 15 mg; Vitamina B2 40 mg/1000g; Pantotenat de Ca 50 mg; VitaminaB6 20 mg; Vitamina B12 0,1 mg; Vitamina PP 200 mg; Acid folic 4 mg; Carbonat de calciu500 g; Fosfat dicalcic 50 g; Soia texturată până la 1.000 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Ovoplus este un supliment nutriţional proteino-vitamino-mineral bine echilibrat.
 • Acesta conţine soia texturată, vitamine hidro şi liposolubile, precum şi macroelemente (carbonatde calciu si fosfat dicalcic) asigurând un anabolism accelerat.
 • Produsul permite realizarea unei bune producţii la găinile ouătoare şi conferă în acelaşitimp o rezistenţă sporită cojii oului.

SPECII ŢINTĂ: Găini ouătoare

INDICAŢII: În alimentaţia găinilor ouătoare.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu sunt

MOD DE ADMINISTRARE: Produsul se amestecă în proporţie de 1parte Ovoplus la 9 părţi uruială de cerealefoarte bine omogenizate.

ATENŢIONĂRI: Se asigură o omogenizare bună aprodusului cu furajul.

MOD DE PREZENTARE: Pungi din folie laminata PET-MET cu1000g.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pulbere insolubila OVOPLUS, 1 kg la prețul 32,35 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-340
Cod Bare 6420213037732
Producător Romvac
Greutatea 1 kg
Volum Grandmix
Prezentare Punga
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Ajuta la cresterea sporului la ouat, dar si la prevenirea ologirii la gaini

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.