Protexin Acid Ease, 1,5 kg

Protexin Acid Ease, 1,5 kg
-10%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 305,99 RON

Special Price 275,39 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 276 puncte de loialitate. (276 puncte = 2,76 RON)

Protexin Acid Ease, 1,5 kg este un probiotic gustos și prebiotic pentru a ajuta la calmarea excesului de acid. Este o combinație unică, concentrată, gustoasă de carbonat de calciu și magneziu, fibră, caolin, aminoacid și probiotice și prebiotice Protexin. Ajută la calmarea excesului de acid la toți caii și mânzii înțărcați.


Administrati 50 g de două ori pe zi pentru prima lună și apoi reduceți la jumătate pentru întreținere.


Aditivi:

  • Intensificatori de digestibilitate
  • Probiotic proteic
  • Saccharomyces cerevisiae (NCYC Sc47) 4b1702
  • 5 x 1010 CFU / kg 
  • 5 x 107 CFU / g


Aditivi tehnologici: Kaolin, Prebiotic Preplex® - Acacia (gumă arabică)

Aditivi nutritivi: Aminoacid: L-treonină

Compoziţie: Alune, carne de calciu, carbonat de magneziu, coajă de psiliu, lignoceluloză, pectină, fosfat dicalcic, prebiotic Preplex® (Fructo-oligozaharid), ulei de soia

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Protexin Acid Ease, 1,5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Protexin Vet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie cai marca Protexin Vet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Protexin Acid Ease, 1,5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Protexin Acid Ease, 1,5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Protexin Acid Ease, 1,5 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie cai de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Protexin Acid Ease, 1,5 kg la prețul 275,39 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Protexin Vet pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produs PH-TEX-20
Cod Bare 5027314504104
Producător Protexin Vet
Greutatea 1.5 kg
Prezentare Seringă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).