Prokum Pelet, 150 g

Prokum Pelet, 150 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
7,76 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 8 puncte de loialitate. (8 puncte = 0,08 RON)

Prokum Pelet, 150 g se folosește pentru combaterea șobolanilor și șoarecilor în locuințe, grajduri și clădiri agricole, grădini, depozite de deșeuri, cazărmi,magazii, vagoane, containere, etc.
Recomandă acest produs și prietenilor

Prokum Pelet, 100 g se folosește pentru combaterea șobolanilor și șoarecilor în locuințe, grajduri și clădiri agricole, grădini, depozite de deșeuri, cazărmi,
magazii, vagoane, containere, etc.

SUBSTANȚĂ ACTIVĂ

 • 0,005% Brodifacoum Nr. Cas 56073-10-0 Nr.CE 259-980-5 - anticoagulant de sinteză pe suport de cereale mărunțite și peletate.

Produsul este protejat cu BITREX.
Antidot specific: Vitamina K1.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

 • Se plasează momeala în stații de intoxicare acolo unde șoareci și șobolani sunt activi.
 • Pentru combaterea șobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 10-60 g la distanțe 10 m ( 5 m pentru infestare mare ), iar în cazul șoarecilor câte 5-20 g la distanțe de 5 m( 2 m pentruinfestare mare). Se verifică regulat consumul otrăvii și a se înlocui otravă consumată sau imprăstiată până când încetează consumul.
 • Dacă nu se semnalează nici o activitate, după 7-10 zile se muta momelă într-o zonă în care activitatea sobolanilor/soarecilor este mai mare.
 • Dacă toate momelile au fost consumate din aria respectivă se crește cantitatea prin creșterea numărului de puncte de momeală.

Repetați în cazul infestațiilor nou.

MĂSURI DE PRECAUȚIE

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Cititi eticheta înainte de utilizare.
 • A se păstra /depozita departe de îmbrăcăminte / materiale combustibile.
 • Evitați orice contact cu pielea.
 • A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului.
 • Evitati dispersare in mediu.
 • Purtați mănuși de protecție.
 • A se depozita într-un recipient închis.
 • A se depozita sub cheie.
 • Aruncati recipientul conform dispozițiilor locale.
 • ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Prokum Pelet, 150 g.

Scapa de daunatori rapid cu Prokum Pelet, 150 g

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Prokum Pelet, 150 g.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Prokum Pelet, 150 g actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Prokum Pelet, 150 g trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere rozatoare de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere rozatoare vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Prokum Pelet, 150 g sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere rozatoare de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-PRO-5579
Producător Promedivet
Greutatea 100 g
Prezentare Pungă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.