Prokum cub, 300 g cutie

Prokum cub, 300 g cutie
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
14,29 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 15 puncte de loialitate. (15 puncte = 0,15 RON)

Prokum cub, 300 g se folosește pentru combaterea șobolanilor și șoarecilor în locuințe, grajduri și clădiri agricole, grădini, depozite de deșeuri, cazărmi,magazii, vagoane, containere, etc.
Recomandă acest produs și prietenilor

Prokum cub, 300 g se folosește pentru combaterea șobolanilor și șoarecilor în locuințe, grajduri și clădiri agricole, grădini, depozite de deșeuri, cazărmi,
magazii, vagoane, containere, etc.

SUBSTANȚĂ ACTIVĂ

 • 0,005% Brodifacum Nr. Cas 56073-10-0 Nr.CE 259-980-5, anticoagulant de sinteză pe suport de boabe de grâu.

Produsul este protejat cu BITREX.
Antidot specific: Vitamina K1.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

 • Se plasează în interiorul și exteriorul clădirilor (urbane și agricole) 20-200 g momeală în fiecare stație de intoxicare profesională.
 • Se inspectează frecvent stațiile de intoxicare în primele 10-14 zile și se completează momeala consumată.
 • Se repetă tratamentul în cazul unei noi infestări.
 • Dacă după 7-10 zile nu se mai observă activitatea șobolanilor în jurul unei stații de întoxicare, această se mută într-un loc cu activitate mai mare.
 • Momeala se fixează cu sarma astfel încât să nu fie luată de apă.

MĂSURI DE PRECAUȚIE

 • Conține 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-one
 • Poate provoca o reacție alergică.
 • Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • A se păstra departe de alimente, băuturi și furaje.
 • Evitați contactul cu pielea.
 • A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului.
 • Purtați mănuși de protecție.
 • A se depozita într-un recipient închis.
 • A se depozita sub cheie.
 • Aruncați conținutul/recipientul conform dispozițiilor locale.
 • ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.
 • De accidentele apărute prin nerespectarea instrucțiunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Prokum cub, 300 g cutie.

Scapa de daunatori rapid cu Prokum cub, 300 g cutie

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Prokum cub, 300 g cutie.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Prokum cub, 300 g cutie actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Prokum cub, 300 g cutie trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere rozatoare de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere rozatoare vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Prokum cub, 300 g cutie sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere rozatoare de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-PRO-5580
Producător Promedivet
Greutatea 400 g
Prezentare Pungă
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Cuburi sobolani
  Preț
  Sobolanii savureaza sI " UITA " sa se intoarca

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.