PODODERMIN Unguent 50 g

PODODERMIN Unguent 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
38,53 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 39 puncte de loialitate. (39 puncte = 0,39 RON)

PODODERMIN Unguent 50 g - Antiinfecţios şi cicatrizant pentru aplicaţii locale în pododermatite specifice şi nespecifice şi panariţiu la canide şi felide.
Recomandă acest produs și prietenilor

PODODERMIN Unguent 50 g - Antiinfecţios şi cicatrizant pentru aplicaţii locale în pododermatite specifice şi nespecifice şi panariţiu la canide şi felide.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Oxitetraciclină hidroclorică 3 g; Nitrofuran 1 g; Iodoform 10 g; Acid salicilic 1 g; Bismut subnitric 6 g;
 • Excipienţi (vaselină neutră) până la 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Pododermin acţionează prin efectul bactericid specific şi sinergic al oxitetraciclinei, nitrofuranului, iodoformului şi bismutului subnitric împotriva germenilor Gram-pozitivi şi Gram-negativi, precum şi prin efectul cheratolitic şi cicatrizant al acidului salicilic, respectiv al bismutului subnitric.

Mirosul caracteristic al iodoformului îndepărtează insectele.

SPECII ŢINTĂ: Canide şi felide.

INDICAŢII

 • Unguentul se foloseşte pentru aplicaţii locale în pododermatite specifice şi nespecifice şi panariţiu.
 • Se poate folosi cu bune rezultate în tratamentul plăgilor accidentale, chirurgicale şi atone la canide şi felide.

CONTRAINDICAŢII: Nu este cazul

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE: Aplicarea unguentului se face zilnic timp de 4-5 zile, după o prealabilă toaletare a plăgilor.

ATENŢIONĂRI

 • A se evita ingerarea produsului prin lingere de către animal.
 • Unguentul se aplică cu ajutorul unei mănuşi chirurgicale.
 • A se evita contactul cu ochii şi mucoasele.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu PODODERMIN Unguent 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul PODODERMIN Unguent 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul PODODERMIN Unguent 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești PODODERMIN Unguent 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți PODODERMIN Unguent 50 g la prețul 38,53 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs RV-ROM-449
Cod Bare 6420213044648
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).