Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

PIRET MIX SPRAY 200 ml

PIRET MIX SPRAY 200 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
22,75 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 23 puncte de loialitate. (23 puncte = 0,23 RON)

PIRET-MIX SPRAY
Spray Insecticid
200 ml/ 500 ml
COMPOZITIE:
Piretrine Naturale 0,08%: (CAS No: 8003-34-7, EINECS No: 232-319-8, Index No: 613-022-00-6)
Permetrina 0,09%: (CAS No: 52645-53-1, EINECS No: 258-067-9, Index No: 613-058-00-2)
TIP: Spray pentru pulverizare - emulsie usor vâscoasa, de culoare alba (laptoasa), fara miros specific.
UTILIZARE: Insecticid pentru combaterea insectelor cu habitat domestic (pureci, capuse, paduchi etc.) sau ascuns (purici, plosnite, paduchi, furnici, capuse etc), din vecinatatea animalelor sau in mediul de crestere al acestora (crapaturi, cuiburi, locuri ascunse umede, cosuri, presuri, paturi etc.).
INDICATII, METODA DE APLICARE: Piret Mix Spray insecticid se aplica prin pulverizare pe toata suprafata corpului animalului, in sens invers firelor de par sau pene, pâna la contactul direct cu pielea. Animalele vor fi impiedicate sa se linga si astfel sa ingere produsul. Administrarea se repeta la interval de 3-4 zile.Pentru prevenirea unei reinfestatii, este necesara pulverizarea si in mediul de crestere al animalului (aprox. 5-10 ml pentru o suprafata de 1 m2, prin pulverizare de la aprox. 30 cm, pâna când suprafata tinta devine umeda. Trebuie tratate toate animalele prezente intr-o locatie. Numai pentru aplicare externa.
Eficacitate de pâna la 4 saptamâni.
A NU SE UTILIZA LA PISICI ! Pisicile aflate in aceeasi locatie vor fi tratate cu un produs indicat si inregistrat pentru pisici.

Precautii specifice : Nu va fi utilizat la catei cu vârsta mai mica de 4 saptamâni ; Nu se recomanda utilizarea la animale gestante sau in perioada de lactatie ; Nu se va administra la animale cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare din ingredienti ; Nu se recomanda utilizarea la animale bolnave sau aflate in perioada de convalescenta sau in cazul prezentei unor leziuni cutanate ; NU SE UTILIZEAZA LA PISICI ! La pisici produsul poate fi otravitor putând provoca moartea. Pentru prevenirea intoxicarii accidentale a pisicilor, câinii tratati vor fi tinuti la distanta de pisici. De asemenea, se vor lua masuri ca pisicile sa nu ia contact cu zona in care s-a aplicat tratamentul câinilor. In cazul unui eveniment, se va apela imediat la un medic veterinar. Nu se recomanda folosirea la reptile, pesti, amfibieni sau albine. Pentru aceste specii vor fi utilizate produse corespunzatoare.
PRECAUTII : A nu se lasa la indemâna copiilor. Nociv prin inhalare, in contact cu pielea sau daca este inghitit. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana animala. Pentru mediu: Periculos pentru mediul inconjurator. Toxic pentru organismele acvatice. Nociv pentru organismele acvatice. Poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. Nu va fi aruncat in canale de scurgere sau cursuri de apa. Se vor aplica materiale absorbante de lichid (nisip, ciment, pietris). Se va scurge intr-un recipient corespunzator, iar materialul colectat va fi pastrat corespunzator.
MASURI DE PRIM AJUTOR: Persoana afectata va fi transportata departe de zona de pericol. In cazul aparitiei unor simptome se va contacta un medic. Persoanei inconstiente nu i se va administra nimic pe cale orala. Persoana afectata va fi scoasa la aer curat. Este interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei. Daca persoana isi pierde cunostinta, va fi pozitionata pe o parte laterala pâna la sosirea medicului. Se scoate imediat imbracamintea si incaltamintea contaminate. Daca este cazul, se vor scoate imediat lentilele de contact.
In caz de inhalare: Persoana afectata se va scoate la aer curat si i se va asigura caldura. Daca respiratia este neregulata sau este intrerupta se va executa respiratie artificiala.
In caz de contact cu pielea: Pielea va fi spalata imediat cu apa din abundenta. Daca iritatia pielii persista se va solicita consult medical.
In caz de contact cu ochii: Se vor spala ochii cu apa din belsug timp de cel putin 10 minute, tinând ochii deschisi. Se va solicita consult medical. In caz de ingestie accidentala: Se va spala gura cu apa in cantitatea necesara. Daca a fost inghitita o cantitate mare, se va solicita consult medical. Este interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei.
CONDITII DE ELIMINARE FINALA:
Resturi si reziduuri: Incinerare in conformitate cu reglementarile nationale (Legea 211/2011 privind regimul deseurilor).
Recipiente: intr-un incinerator aprobat pentru substante chimice. Recipientele care prezinta risc: vor fi plasate in spatii separate, marcate si suficient de spatioase. Eliminarea trebuie facuta in conformitate cu reglementarile nationale (HG 621/2005 privind ambalajele si deseurile de ambalaje; conform HG 856/2002 - cod deseu 18 02 08).
CONDITII DE PASTRARE, DEPOZITARE: Recipientul va fi pastrat uscat, bine inchis si in locuri racoroase si aerisite. Se va pastra la distanta de surse de foc. Vor fi luate masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipientele vor fi deschise si manipulate cu grija. Se va evita contactul cu pielea, ochii si hainele. Nu se va mânca, bea sau fuma in timpul aplicarii. A nu se lasa la indemâna copiilor. Se va pastra la distanta de materiale oxidante, alcaline puternice, substante acide. A se pastra la temperatura camerei 25oC ± 5oC. Produsul este stabil in conditii normale.
VALABILITATE : 2 ani de la data fabricarii, pastrat in conditii corespunzatoare.

Mod de comercializare: generala - populatie.

Clasificare: N: Periculos pentru mediul inconjurator.Xn - Nociv ; Nr. ONU: 2902, Clasa 6.1.

Fraze S:
S2 A nu se lasa la indemâna copiilor.S13 A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale.S23 A nu se inspira aerosolii.S24 A
se evita contactul cu pielea.S25 A se evita contactul cu ochii.S26 In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul
S29 A nu se arunca la canalizare.S36/37/39 Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata
S60 Acest produs si ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos.S61 A se evita aruncarea in mediul inconjurator.
A se consulta instructiunile speciale / fisa de securitate
Fraze R:
R20/21/22 Nociv prin inhalare, in contact cu pielea si prin inghitire.R43 Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea?
R50/53 Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic
Fraze H:
H302 Nociv in caz de inghitire.H312 Nociv in contact cu pielea.H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii.H332 Nociv in caz de inhalare.H400 Foarte toxic pentru mediul acvatic.H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu PIRET MIX SPRAY 200 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la PHYLAXIA PHARMAROM. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe marca PHYLAXIA PHARMAROM pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul PIRET MIX SPRAY 200 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul PIRET MIX SPRAY 200 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești PIRET MIX SPRAY 200 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți PIRET MIX SPRAY 200 ml la prețul 22,75 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele PHYLAXIA PHARMAROM pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-PHY-02
Cod Bare 5999880681179
Producător PHYLAXIA PHARMAROM
Vârsta noua Adult, Senior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Greutatea 200 g
Volum 200 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.