PIRET MIX SPRAY 200 ml

PIRET MIX SPRAY 200 ml

PIRET MIX SPRAY 200 ml Preț 22,25 RON
22,25 RON
111,25 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 23 puncte de loialitate. (23 puncte = 0,23 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

PIRET-MIX SPRAY
Spray Insecticid
200 ml/ 500 ml
COMPOZITIE:
Piretrine Naturale 0,08%: (CAS No: 8003-34-7, EINECS No: 232-319-8, Index No: 613-022-00-6)
Permetrina 0,09%: (CAS No: 52645-53-1, EINECS No: 258-067-9, Index No: 613-058-00-2)
TIP: Spray pentru pulverizare - emulsie usor vâscoasa, de culoare alba (laptoasa), fara miros specific.
UTILIZARE: Insecticid pentru combaterea insectelor cu habitat domestic (pureci, capuse, paduchi etc.) sau ascuns (purici, plosnite, paduchi, furnici, capuse etc), din vecinatatea animalelor sau in mediul de crestere al acestora (crapaturi, cuiburi, locuri ascunse umede, cosuri, presuri, paturi etc.).
INDICATII, METODA DE APLICARE: Piret Mix Spray insecticid se aplica prin pulverizare pe toata suprafata corpului animalului, in sens invers firelor de par sau pene, pâna la contactul direct cu pielea. Animalele vor fi impiedicate sa se linga si astfel sa ingere produsul. Administrarea se repeta la interval de 3-4 zile.Pentru prevenirea unei reinfestatii, este necesara pulverizarea si in mediul de crestere al animalului (aprox. 5-10 ml pentru o suprafata de 1 m2, prin pulverizare de la aprox. 30 cm, pâna când suprafata tinta devine umeda. Trebuie tratate toate animalele prezente intr-o locatie. Numai pentru aplicare externa.
Eficacitate de pâna la 4 saptamâni.
A NU SE UTILIZA LA PISICI ! Pisicile aflate in aceeasi locatie vor fi tratate cu un produs indicat si inregistrat pentru pisici.

Precautii specifice : Nu va fi utilizat la catei cu vârsta mai mica de 4 saptamâni ; Nu se recomanda utilizarea la animale gestante sau in perioada de lactatie ; Nu se va administra la animale cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare din ingredienti ; Nu se recomanda utilizarea la animale bolnave sau aflate in perioada de convalescenta sau in cazul prezentei unor leziuni cutanate ; NU SE UTILIZEAZA LA PISICI ! La pisici produsul poate fi otravitor putând provoca moartea. Pentru prevenirea intoxicarii accidentale a pisicilor, câinii tratati vor fi tinuti la distanta de pisici. De asemenea, se vor lua masuri ca pisicile sa nu ia contact cu zona in care s-a aplicat tratamentul câinilor. In cazul unui eveniment, se va apela imediat la un medic veterinar. Nu se recomanda folosirea la reptile, pesti, amfibieni sau albine. Pentru aceste specii vor fi utilizate produse corespunzatoare.
PRECAUTII : A nu se lasa la indemâna copiilor. Nociv prin inhalare, in contact cu pielea sau daca este inghitit. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana animala. Pentru mediu: Periculos pentru mediul inconjurator. Toxic pentru organismele acvatice. Nociv pentru organismele acvatice. Poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. Nu va fi aruncat in canale de scurgere sau cursuri de apa. Se vor aplica materiale absorbante de lichid (nisip, ciment, pietris). Se va scurge intr-un recipient corespunzator, iar materialul colectat va fi pastrat corespunzator.
MASURI DE PRIM AJUTOR: Persoana afectata va fi transportata departe de zona de pericol. In cazul aparitiei unor simptome se va contacta un medic. Persoanei inconstiente nu i se va administra nimic pe cale orala. Persoana afectata va fi scoasa la aer curat. Este interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei. Daca persoana isi pierde cunostinta, va fi pozitionata pe o parte laterala pâna la sosirea medicului. Se scoate imediat imbracamintea si incaltamintea contaminate. Daca este cazul, se vor scoate imediat lentilele de contact.
In caz de inhalare: Persoana afectata se va scoate la aer curat si i se va asigura caldura. Daca respiratia este neregulata sau este intrerupta se va executa respiratie artificiala.
In caz de contact cu pielea: Pielea va fi spalata imediat cu apa din abundenta. Daca iritatia pielii persista se va solicita consult medical.
In caz de contact cu ochii: Se vor spala ochii cu apa din belsug timp de cel putin 10 minute, tinând ochii deschisi. Se va solicita consult medical. In caz de ingestie accidentala: Se va spala gura cu apa in cantitatea necesara. Daca a fost inghitita o cantitate mare, se va solicita consult medical. Este interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei.
CONDITII DE ELIMINARE FINALA:
Resturi si reziduuri: Incinerare in conformitate cu reglementarile nationale (Legea 211/2011 privind regimul deseurilor).
Recipiente: intr-un incinerator aprobat pentru substante chimice. Recipientele care prezinta risc: vor fi plasate in spatii separate, marcate si suficient de spatioase. Eliminarea trebuie facuta in conformitate cu reglementarile nationale (HG 621/2005 privind ambalajele si deseurile de ambalaje; conform HG 856/2002 - cod deseu 18 02 08).
CONDITII DE PASTRARE, DEPOZITARE: Recipientul va fi pastrat uscat, bine inchis si in locuri racoroase si aerisite. Se va pastra la distanta de surse de foc. Vor fi luate masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipientele vor fi deschise si manipulate cu grija. Se va evita contactul cu pielea, ochii si hainele. Nu se va mânca, bea sau fuma in timpul aplicarii. A nu se lasa la indemâna copiilor. Se va pastra la distanta de materiale oxidante, alcaline puternice, substante acide. A se pastra la temperatura camerei 25oC ± 5oC. Produsul este stabil in conditii normale.
VALABILITATE : 2 ani de la data fabricarii, pastrat in conditii corespunzatoare.

Mod de comercializare: generala - populatie.

Clasificare: N: Periculos pentru mediul inconjurator.Xn - Nociv ; Nr. ONU: 2902, Clasa 6.1.

Fraze S:
S2 A nu se lasa la indemâna copiilor.S13 A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale.S23 A nu se inspira aerosolii.S24 A
se evita contactul cu pielea.S25 A se evita contactul cu ochii.S26 In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul
S29 A nu se arunca la canalizare.S36/37/39 Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata
S60 Acest produs si ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos.S61 A se evita aruncarea in mediul inconjurator.
A se consulta instructiunile speciale / fisa de securitate
Fraze R:
R20/21/22 Nociv prin inhalare, in contact cu pielea si prin inghitire.R43 Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea?
R50/53 Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic
Fraze H:
H302 Nociv in caz de inghitire.H312 Nociv in contact cu pielea.H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii.H332 Nociv in caz de inhalare.H400 Foarte toxic pentru mediul acvatic.H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu PIRET MIX SPRAY 200 ml

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la PHYLAXIA PHARMAROM. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare externe premium marca PHYLAXIA PHARMAROM pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul PIRET MIX SPRAY 200 ml este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul PIRET MIX SPRAY 200 ml la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti PIRET MIX SPRAY 200 ml?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare externe de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti PIRET MIX SPRAY 200 ml la pretul 22,25 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele PHYLAXIA PHARMAROM pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs VO-PHY-02
Producător PHYLAXIA PHARMAROM
Vârsta adult, senior
Talie mare, medie, mica
Alege Greutatea 200 g
Volum 200 ml
Prezentare Spray
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking