Pet Natura Oral Boost, 50 tbl

Pet Natura Oral Boost, 50 tbl
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Făina de alge și extractul de lemn dulce conținute în tabletele ORAL BOOST contribuie la menținerea unei respirații plăcute și proaspete, normalizând fermentația cavității bucale și ajutând la procesele digestive gastrice, reducând astfel substanțele mirositoare în respirație.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pet Natura Oral Boost, 50 tbl

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pet Natura. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Pet Natura pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pet Natura Oral Boost, 50 tbl este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pet Natura Oral Boost, 50 tbl la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pet Natura Oral Boost, 50 tbl?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pet Natura Oral Boost, 50 tbl la prețul 53,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pet Natura de la Pet Mart!

Ingrediente:

  • siliciu coloidal,
  • stearat de magneziu,
  • extract de licorice glabra,
  • acid behenic,
  • ulei de mentă,
  • faină de alge,
  • celuloza microcristalina,
  • flowering.
Rețetă necesară Nu
Cod intern produs NV-PTN-15
Cod Bare 5206508066042
Producător Pet Natura
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 60 g
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.