Pet Head Balsam Furtastic 475ml

Pet Head Furtastic 475ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
66,82 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pet Head Furtastic este un balsam pentru un tratament profund, hidrateaza si descurca parul , ideal pentru cainii cu parul lung.
Recomandă acest produs și prietenilor

Balsam Caine Pet Head Furtastic 475 mlPentru un tratament profund, hidrateaza si descurca parul - ideal pentru cainii cu parul lung.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pet Head Balsam Furtastic 475ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pet Head. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria balsamuri marca Pet Head pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pet Head Balsam Furtastic 475ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pet Head Balsam Furtastic 475ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pet Head Balsam Furtastic 475ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria balsamuri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pet Head Balsam Furtastic 475ml la prețul 66,82 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pet Head pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PET-1801
Cod Bare 742797710075
Producător Pet Head
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Super
  Preț
  Miroase foarte bine , descurca blanita .
 • Balsam
  Preț
  Un balsam foarte bun, mirosul plăcut se menține destul de mult timp. Il folosesc pentru ciobănescul meu belgian tervueren împreună cu șampoane de la aceeași firmă.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.