Pet Expert Pieptan rar

Hong Pieptan rar
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
11,65 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 12 puncte de loialitate. (12 puncte = 0,12 RON)

 

Pentru păr mediu şi lung.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pet Expert Pieptan rar

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pet Expert. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria articole periaj si descalcit marca Pet Expert pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pet Expert Pieptan rar este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pet Expert Pieptan rar la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pet Expert Pieptan rar?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria articole periaj si descalcit de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pet Expert Pieptan rar la prețul 11,65 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pet Expert pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HON-1287
Cod Bare 6424979034967
Producător Pet Expert
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • pieptan
  Calitate
  Preț
  bun ,pret excelent
 • Achiziție verificată
  pieptan
  Preț
  super

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.