Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn

Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
16,10 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 17 puncte de loialitate. (17 puncte = 0,17 RON)

Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la IPTS. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria articole periaj si descalcit marca IPTS pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria articole periaj si descalcit de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pet Care Perie Tesala Dubla Lemn la prețul 16,10 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele IPTS pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IPT-210
Cod Bare 5949005000361
Producător IPTS
Vârsta noua Puppy și junior, Adult, Senior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • perie
  Calitate
  Preț
  destul de bun, pret acceptabil
 • perie
  Calitate
  Preț
  bun, de calitate
 • Perie
  Preț
  Este ok,catelului meu ii place!!
 • Achiziție verificată
  Perie
  Preț
  Sincer sa fiu , in general ca o perie este buna , numai ca partea cea neagra a periei nu este atat de buna si e cam inutila , dar tinand cont de pretul produsului , eu cred ca este okay!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.