Zolux Perie tesala medie

Zolux Perie tesala medie
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
32,79 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

Informatii produs:

- perfecta pentru a mentine blana cainelui in conditii de igiena
- maner antiderapant
- forma ergonomica
- se utilizeaza pentru toate rasele de caini mici si mijlocii

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Zolux Perie tesala medie

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Muscat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria articole periaj si descalcit marca Muscat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Zolux Perie tesala medie este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Zolux Perie tesala medie la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Zolux Perie tesala medie?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria articole periaj si descalcit de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Zolux Perie tesala medie la prețul 32,79 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Muscat pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-MUS-198
Cod Bare 3336024707043
Producător Muscat
Vârsta Puppy și junior, Adult, Senior
Talie Medie
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • perie
    Calitate
    Preț
    bun, de calitate

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.