Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc

Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
3,43 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 4 puncte de loialitate. (4 puncte = 0,04 RON)

Pasla pentru cuibar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria cuiburi pasari marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria cuiburi pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Pasla pentru cuibar, Versele-Laga, 1 buc la prețul 3,43 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs BV-VER-02
Cod Bare 5410340126011
Cod Intern Furnizor 4196
Producător Versele Laga
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • nu stiu
    Calitate
    Preț
    ar fi bine sa precizati diametrul, ca sa stiu daca se potriveste in cuiburi; am mai primit una foarte mare, pe care nu au vrut sa stea si au inceput sa o ciuguleasca pentru a o desface in firicele

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.