În data de 24.06 farmacia PetMart va fi închisă! În această dată nu se pot ridica produse, nu se vor prelua comenzi telefonice și nu se vor efectua livrări.

Panico In Spiga, Padovan, 250 g

Panico In Spiga 250 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 20,93 RON

Special Price 19,88 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 20 puncte de loialitate. (20 puncte = 0,20 RON)

Supliment nutritiv pentru pasari decorative, sub forma de spirale de mei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Panico In Spiga, Padovan, 250 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Padovan. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria batoane pasari marca Padovan pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Panico In Spiga, Padovan, 250 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Panico In Spiga, Padovan, 250 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Panico In Spiga, Padovan, 250 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria batoane pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Panico In Spiga, Padovan, 250 g la prețul 19,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Padovan pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-PAD-62
Cod Bare 8001254000688
Cod Intern Furnizor 103357
Producător Padovan
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  panico in spiga
  Calitate
  Preț
  Nimfele mele adora atat de mult acest produs ca deja mi am facut stoc..altceva nici nu vor sa mai vada..este desertul..micul dejun..dejunul si cina lor
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Raport pret-calitate excelent
 • Achiziție verificată
  Panico In Spiga
  Preț
  NImfele mele sunt innebunite dupa meiul asta pe bat
 • foarte bun panico in spiga
  Preț
  Foarte bun produsul panico in spiga. Perusi meu il adora.

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.