Padovan Niger 850 g

Padovan Niger 850 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
17,66 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Padovan Niger 850 g este un sortiment de seminte special pentru pasari exotice mici (canari,zebre australiene, gold amandina).
Recomandă acest produs și prietenilor

Padovan Niger 850 g este un sortiment de seminte special pentru pasari exotice mici (canari,zebre australiene, gold amandina).

Este un produs recomandat crescatorilor care isi fac singuri amestecurile de seminte pentru pasarile exotice.

Hrana de baza se poate completa cu hrana complementara:

 • hrana semiumeda cu adaos de miere, galbenus de ou, caroten (care asigura coloritul penajului)
 • din morcov (pentru intensificarea culorii portocalii, rosii)
 • fructe si legume rase : mere, pere, morcov
 • salata, papadie, galbenus de ou

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Padovan Niger 850 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Padovan. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria meniuri pasari marca Padovan pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Padovan Niger 850 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Padovan Niger 850 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Padovan Niger 850 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria meniuri pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Padovan Niger 850 g la prețul 17,66 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Padovan pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-PAD-52
Cod Bare 8001254003559
Producător Padovan
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Niger
  Preț
  Semințe de bună calitate, recomand!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).