OXIFURAN 100 Comprimate

OXIFURAN 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

OXIFURAN 100 Comprimate - Antimicrobian şi coccidiostatic pentru câini şi pisici, sau în tratamentul coccidiozei şi trichomonozei la păsările de volieră sau de colivie, cu excepţia fazanului.

OXIFURAN 100 Comprimate - Antimicrobian şi coccidiostatic pentru câini şi pisici, sau în tratamentul coccidiozei şi trichomonozei la păsările de volieră sau de colivie, cu excepţia fazanului.

COMPOZIŢIE Un comprimat de 120 mg conţine:

 • Substanţe active: Oxitetraciclină clorhidrică 14 mg; Furazolidonă 4 mg;
 • Excipienţi (lactoză, amidon, PVP K30, CMC, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu) ad 120 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Oxitetraciclina  este un antibiotic cu spectru larg, cu acţiune bacteriostatică faţă de bacterii patogene, Gram-pozitive şi Gram-negative.
 • Furazolidona  este un chimioterapic cu acţiune antimicrobiană notabilă asupra unor bacterii Gram-pozitive şi Gram-negative, dar şi asupra unor protozoare patogene (Histomonas sp., Trichomonas sp., Giardia, coccidii etc.).
 • Produsul este eficient în combaterea afecţiunilor produse de unele protozoare (coccidii, Trichomonas etc.), virusuri mari şi micoplasme la păsările de ornament şi colivie.

SPECII ŢINTĂ: Câini, pisici, păsări de volieră şi de colivie, porumbei voiajori şi de ornament.

INDICAŢII

 • La câini şi pisici, în pneumopatii şi în infecţiile secundare asociate parvovirozei sau în infecţii cu unele protozoare.
 • Se recomandă în tratamentul coccidiozei şi trichomonozei la păsările de volieră sau de colivie, cu excepţia fazanului.

CONTRAINDICAŢII

 • Nu se administrează la căţeii sugari.
 • Se va evita tratarea animalelor cu insuficienţă renală sau a celor cu vârstă înaintată.
 • Nu se administrează la păsările de volieră destinate consumului uman.
 • Administrarea de oxifuran este interzisă la palmipede.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc

MOD DE ADMINISTRARE

 • La câine şi pisică: se foloseşte ca atare sau sub formă mărunţită amestecată într-o cantitate mică de apă şi administrată la nivelul comisurii, în doza de 1/2 comprimat/kg greutate corporală, timp de 3-5 zile;
 • La păsările de colivie şi volieră, porumbeii voiajori şi de ornament, doza este de 1 comprimat sfărâmat şi omogenizat la 100 g de furaj sau, pentru tratament individual se administrează 1/2 comprimat/0,5 kg greutate corporală, timp de 5-7 zile.

ATENŢIONĂRI

 • Se vor respecta schemele de tratament indicate.
 • Tratamentul se asociază cu administrarea de vitamine.
 • La câinii şi pisicile care refuză să ingere medicamentul, acesta se mărunţeşte şi se amestecă cu o cantitate mică de apă, administrată la nivelul comisurii cu ajutorul unei seringi fără ac sau cu o linguriţă.
 • La păsările de colivie şi volieră doza de medicament se omogenizează cu zahăr pudră şi se amestecă cu hrana puţin umectată, în special când se folosesc seminţe.
 • Zahărul contribuie la corijarea gustului şi la aderarea medicamentului pe seminţe.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu OXIFURAN 100 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul OXIFURAN 100 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul OXIFURAN 100 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești OXIFURAN 100 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți OXIFURAN 100 Comprimate la prețul 10,79 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-382
Cod Bare 6420213038098
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Oxifuran
  Preț
  Un produs bun.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).