OTOSAN Solutie otica 100 ml

OTOSAN Solutie otica 100 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
23,20 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 24 puncte de loialitate. (24 puncte = 0,24 RON)

OTOSAN Solutie otica 100 ml - Adjuvant pentru igiena si în tratamentul diferitelor afecţiuni ale urechii la câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

OTOSAN Solutie otica 100 ml - Adjuvant pentru igiena si în tratamentul diferitelor afecţiuni ale urechii la câini şi pisici.

COMPOZIŢIE

 • Substanţa activă: Acid salicilic 3 g;
 • Excipient (propilenglicol) ad 100 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Acidul salicilic în concentraţia utilizată are o acţiune antiseptică şi antipruriginoasă moderată.
 • El posedă uşoare proprietăţi cheratolitice care permit desprinderea crustelor şi curăţirea cerumenului fără a irita mucoasa pavilionului urechii.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici.

INDICAŢII: Pentru curăţarea pavilionului şi a conductului auricular extern sau ca adjuvant în tratamentul diferitelor afecţiuni ale urechii (otite, eczeme).

CONTRAINDICAŢII: Nu este cazul

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

 • Instilarea unei cantităţi suficiente de otosan (câteva picături) pe peretele conductului auricular extern; după câteva minute de contact, conductul auricular se curăţă cu blândeţe, cu ajutorul unui tampon.
 • În tratamentul unor eczeme sau otite, otosan se foloseşte ca adjuvant pentru igenizarea urechii înainte de tratamentul specific (otoguard unguent).
 • Procedura se repetă zilnic până la dispariţia simptomelor.

ATENŢIONĂRI

 • Produsul trebuie adus la o temperatura cât mai apropiată de cea a corpului, iar cerumenul trebuie îndepărtat cu grijă cu ajutorul unui tampon, fără a leza conductul auditiv.
 • Este necesar să se introducă o cantitate suficientă de produs pentru înmuierea cerumenului.
 • Pentru aplicarea produsului se înclină capul animalului lăsând produsul să acţioneze câteva minute.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu OTOSAN Solutie otica 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul OTOSAN Solutie otica 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul OTOSAN Solutie otica 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești OTOSAN Solutie otica 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți OTOSAN Solutie otica 100 ml la prețul 23,20 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-448
Cod Bare 6420213185327
Producător Romvac
Volum 100 ml
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  bun
  Calitate
  Preț
  Foarte bun, Recomand
 • otosan
  Preț
  Pisica a avut otita, si acest produs si-a facut efectul dupa numai cateva zile de folosire!
 • solutie otosan
  Preț
  Este f. bun pt. urechile pisicilor și cateilor
 • Achiziție verificată
  IGIENA PISICI
  Preț
  FOARTE BUNA !!!!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).