OSTEOCICATRAT GEL 50 g

OSTEOCICATRAT GEL 50 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
36,84 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 37 puncte de loialitate. (37 puncte = 0,37 RON)

OSTEOCICATRAT GEL 50 g - Adjuvant osteoreparator, antiinflamator şi rubefiant in afecţiuni articulare la câini şi pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

OSTEOCICATRAT GEL 50 g - Adjuvant osteoreparator, antiinflamator şi rubefiant in afecţiuni articulare la câini şi pisici.

COMPOZIŢIE

 • Extract de Symphytum officinale (tătăneasă) 25 g; Extract de Chelidonium majus (rostopască) 25 g;
 • Excipienţi (mentol; camfor; natrosol, nipagin, glicerină, propilenglicol, hidroxid de sodiu, apă deionizată) ad 100 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Tătăneasa, prin componenta sa de bază – alantoina, are proprietăţi cicatrizante, emoliente, antiiritative şi keratolitice. Alantoina este un agent non-toxic, fiind utilizată cu succes în produse dermatologice, cosmetice şi veterinare; stimulează proliferarea celulară şi formarea de ţesut nou, sănătos; are un efect keratolitic pronunţat şi o puternică acţiune emolientă, acţionând ca un agent chimic de îndepărtare a debriurilor celulare necrozate şi de curăţare a locului de aplicare. Efectul alantoinei se manifestă şi la concentraţii scăzute (0,1 – 2 %).
 • Rostopasca are ca şi componentă de bază chelidonina – un benzofenantridin derivat cu acţiune similară cu cea a morfinei. Are efect sedativ, analgezic, spasmolitic şi citostatic.
 • Camforul şi mentolul au un efect uşor rubefiant şi de răcorire a zonei de aplicare. Compoziţia excipientului (baza de gel) asigură o penetrare eficientă a produsului în piele, permiţând manifestarea rapidă a acţiunii acestuia.

SPECII ŢINTĂ: Câini şi pisici

INDICAŢII

Este recomandat ca adjuvant în:

 • afecţiuni articulare: entorse, luxaţii, dureri articulare, reumatism articular;
 • fracturi (accelerează formarea calusului osos);
 • reducerea exostozelor;
 • lactaţia falsă la căţea (produsul se aplică pe lanţul mamar până la remiterea afecţiunii).

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc

MOD DE ADMINISTRARE

 • Produsul se va administra local, prin aplicarea în strat subţire şi masarea uşoară a zonei corespunzătoare, pentru a permite gelului să pătrundă rapid în piele.
 • Produsul se aplică de 2-3 ori pe zi, timp de 4-5 zile.
 • Administrarea produsului se poate prelungi până la 14 zile în afecţiunile grave, fără riscul producerii unor complicaţii secundare.

ATENŢIONĂRI

 • Nu se aplică decât pe pielea intactă, în strat subţire.
 • În cazul exostozelor, se recomandă ca zona să fie în permanenţă acoperită cu un strat subţire de produs.
 • Se va evita contactul produsului cu ochii animalului şi ai omului.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu OSTEOCICATRAT GEL 50 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiinflamatoare marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul OSTEOCICATRAT GEL 50 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul OSTEOCICATRAT GEL 50 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești OSTEOCICATRAT GEL 50 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiinflamatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți OSTEOCICATRAT GEL 50 g la prețul 36,84 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-443
Cod Bare 6420213307873
Producător Romvac
Greutatea 50 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • excelent, recomand
  Calitate
  Preț
  un produs de excepţie!
 • foarte bun
  Preț
  Este un produs foarte eficient, l-am folosit atât pentru animăluţele mele cât şi pentru glezna mea!
 • Farmacie
  Preț
  Un produs excelent!
 • OSTEOCICATRTA GEL
  Preț
  UN UNGUENT FOARTE BUN PENTRU DURERI REUMATISMALE

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).