Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete

Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este un supliment de vitamine și minerale care asigură sănătate totală pentru pisicile care ajung la statutul de "Senior". Include minerale cheie, acizi grași omega din ulei de somon și taurină. Această formulă nouă include, de asemenea, lizina pentru susținerea sănătății respiratorii, care este o problemă comună de sănătate printre pisicile de toate vârstele.

Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este un supliment de vitamine și minerale care asigură sănătate totală pentru pisicile care ajung la statutul de "Senior". Include minerale cheie, acizi grași omega din ulei de somon și taurină. Această formulă nouă include, de asemenea, lizina pentru susținerea sănătății respiratorii, care este o problemă comună de sănătate printre pisicile de toate vârstele.

Produsele VetriScience sunt fabricate în S.U.A. și sunt susținute de o Garanție de Satisfacție 100%.

Sănătate și frumusețe pentru prietenul tău îmbătrânit

 • Îngrijirea pisicilor dvs. senior merită
 • Pe măsură ce îmbătrânim, ne schimbăm obiceiurile pentru a ne face fericiți și sănătosi anii de aur. Nu ar trebui ca prietenul tău să aibă aceeași oportunitate?

Peste 25 de ingrediente echilibrate pentru pisici mature

 • Nu Cat Senior este formulat cu 30 de ingrediente active pentru a oferi un supliment complet special pentru pisicile de vârstă de toate rasele și dimensiunile. 

Intre sanatos si gustos

 • Obiceiurile sănătoase nu ar trebui să aibă un gust rau!
 • De aceea acest supliment cu aromă de pește este atât de gustoas încât chiar și pisicile pretențioase vor cere mai mult.
 • Suportul nutrițional complet nu a fost niciodata atat de delicios!

Nu Cat Senior Suport:

 • Îmbătrânirea sănătoasă
 • Sănătatea cardiovasculară
 • Sistemul imunitar al sănătății
 • Sănătate respiratorie
 • Digestie
 • Piele și blană sănătoasă


Suport pentru sistemul imunitar

 • La fel ca al nostru, sistemele imunitare feline își pierd capacitatea de a trata agenții patogeni dăunători pe măsură ce îmbătrânesc. Nu Cat Senior dispune de Lysină pentru a ajuta la susținerea sistemului imunitar al pisicii dvs. și pentru apărarea corpului în timpul procesului de îmbătrânire.

Îndepărtați pielea și blana

 • Am combinat Biotin, acid linoleic și o varietate de minerale importante pentru a vă asigura că prietenul tău felin rămâne frumos în anii săi de aur! Nu numai că va străluci ca un pisoi, dar și acest amestec propriu-zis poate contribui, de asemenea, la minimizarea vărsării.

Îmbătrânirea sănătății optice

 • Pisicile văd lucrurile în mod diferit - cu toții știm asta! Dar știați că viziunea redusă este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate asociate cu pisicile mai mari? De aceea, Nu Cat Senior include un amestec puternic de minerale cheie, acizi grași omega-naturali și taurină.

Omega ulei de pește

 • Uleiul de pește provenit din surse naturale a fost mult timp cunoscut pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. Pentru pisicile mai mari, este o sursă vitală de acizi grași importanți care susțin funcția ochiului sănătoasă.

Aminoacizi

 • Formată cu un echilibru de aminoacizi, uleiuri de pește omega și seleniu pentru un plus de susținere a sistemului imunitar și pentru a ajuta la menținerea bunăstării fizice generale a pisicilor, indiferent de dimensiune, vârstă sau rasă!

Inositol (B8)

 • Inositolul, cunoscut și sub numele de vitamina B8, oferă un plus de susținere pentru sistemele cardiovasculare și cognitive, oferind însoțitorilor mai buni pisici sprijinul complet pe care îl merită.

Ingrediente: făină de ovăz, drojdie uscată de bere, făină de secară, făină de pește, glicerină, gumă arabică, lecitină de soia, ulei de pește, ulei de canola, carbonat de calciu, maltodextrină, alginat de sodiu, sulfat de calciu, apă, ulei de șofrănaș, taurină -2-polifosfat, fosfat dicalcic, pectină de citrice, ulei de somon, l-arginină, supliment de vitamină E, l-lizină, sulfat feros, sulfat de zinc, dl-metionină, niacinamidă, acid sorbic , acidul propionic (un conservant), suplimentul de vitamina A, sulfatul de cupru, clorhidratul de piridoxină, sulfatul de mangan, suplimentul cu vitamina D3, biotina, dioxidul de magneziu, acid folic, iodat de calciu, clorură de potasiu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente-vitamine-pisici marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente-vitamine-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nu-Cat Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete la prețul 51,61 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VG-VET-627
Producător VetriScience
Vârsta Senior
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • NU CAT SENIOR MULTIVITAMIN
  Preț
  CALITATE SUPER PREMIUM

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).